ChatGPT Search, Chrome'a eklenti olarak geldi!

Makaleler
49
Merhaba,

Bugün YouTube'a girdiğimde bir video gördüm. Artık daha gelimiş sonuçlar ele alıyoruz.

Ekran Görüntüsü (1).png
Ekran Görüntüsü (3).png

Ekran Görüntüsü (2).png

Evet, güzel bir şey. Google'ın yerini alabilir mi dersek;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin sslernizde ki gibi nasıl kullanabilirim? Recep Baltaş'ın videosunda ki uzantıyı yükleyince hepten chatptye yönlendiriyor. Ben Google ile beraber kullanmak istiyorum.

Paylaştığınız eklenti farklı bir eklenti olmasın? Doğru eklentiyi kullandığınıza emin misiniz? Bana bu gibi geldi:

Onların paylaştığı eklenti ise yukarıdaki arkadaşın da attığı gibi bu:

Çünkü eklenti öyle çalışmıyor. Ekran görüntülerindeki gibi değil. Plus bende mevcut, oradan biliyorum. Kullandım.

Paylaştığınız eklenti farklı bir eklenti olmasın? Doğru eklentiyi kullandığınıza emin misiniz? Bana bu gibi geldi:

Çünkü eklenti öyle çalışmıyor. Ekran görüntülerindeki gibi değil. Plus bende mevcut, oradan biliyorum. Kullandım.
Bir dakika şimdi fark ettim. O zaten vardı Chrome'da, doğru söylüyorsunuz. Arkadaş Recep Baltaş'ın videousunu eksik izlemiş sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, en başta söylediğiniz eklenti oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı