ChatGPT tamamen ücretli olur mu?

249873

Kilopat
Bu yazılıma çok alıştım. Ücretli Premium versiyonu da gelmiş 20 dolar şeklinde. Türkiye'ye özel fiyatlandırma falan olmaz diye düşünüyorum. Sizce bu tarz şeyleri kullanmak ileride tamamen ücretli olur mu?

Kendisi olmayacağını iddia ediyor. Halihazırda birçok firma da GPT ile kendi yazılımını geliştirmeye uğraşıyor. Sanmıyorum ücretli olacağını, olsa bile ücretsiz alternatifleri çıkacaktır.

Bu yazılıma çok alıştım. Ücretli Premium versiyonu da gelmiş 20 dolar şeklinde. Türkiye'ye özel fiyatlandırma falan olmaz diye düşünüyorum. Sizce bu tarz şeyleri kullanmak ileride tamamen ücretli olur mu?
Bence ileride aksine böyle yazılımlar artacağı için ucuzlaşır hatta bazıları tamamen ücretsiz olabilir.

Çıktı bile alternatifi ben ChatGPT yerine ThebAI kullanıyorum daha hızlı.

Kendisi olmayacağını iddia ediyor. Halihazırda birçok firma da GPT ile kendi yazılımını geliştirmeye uğraşıyor. Sanmıyorum ücretli olacağını, olsa bile ücretsiz alternatifleri çıkacaktır.

Microsoft Bing ile chat GPT 4 entegre etmiş çoğu kaynak öyle diyor ama sorunca bunu cevaplamaya yetkim yok tarzında cevap veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı