İnceleme ChatGPT Uygulaması - İnceleme

Merhaba,

Hepimizin bildiği üzere yapay zeka gündelik hayatımıza girmeye başladı ve zamanla daha da yaygınlaşacak.

Öncelik ChatGPT Android uygulamasının linkini buraya bırakayım:

Uygulama ücretsiz.

ChatGPT 3.5 versiyonu ücretsiz. Daha kapsamlı ve kullanışlı olan ChatGPT 4.0 sürümü ayda 650 liralık ücrete tabi.

Takıldığınız bir problemin yanıtını alabilirsiniz, bir metni İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmesini sağlayabilirsiniz, sorular yöneltebilirsiniz.

Türkçe dili destekliyor.

Eylül 2021'e kadar meydana gelmiş gelişmeleri sorgulatabilirsiniz, daha sonrası yok.

Verilen cevabın(nadiren de olsa) hatalı olduğunu düşünürseniz, düzeltmesini isteyebilirsiniz yapay zekadan.

Bu da web adresi:

Mail adresi ve telefon numarası ile kayıt olabilirsiniz.

Bilgisayarda ChatGPT sayfasına bilgileri girip giriş yaptıktan sonra masaüstüne kısayol oluşturabilir ve istediğiniz zaman kolayca erişebilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla internetteki pek çok kaynağı tarıyor ve özgün(kendisi) bir cevap yazıyor.

Ayrıca Google'da arama yaparken girip çıktığınız web sitelerinden de zararlı yazılım kapmamış olursunuz.

Verilen cevabı beğenmezseniz "yeniden oluştur" (regenerate) dersiniz.

Şimdilik bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceleme yazısı görünce daha ayrıntılı bekliyor insan. Keşke biraz daha ayrıntı verseydiniz. Bende Gmail inceleme yazımı paylaşayım sizden sonra:

Gmail inceleme:
Gmail, Google'ın sunduğu reklam destekli ücretsiz bir e-posta hizmeti.
gmail.com yada mail.google.com adresinden erişebilirsiniz.
Hesap oluştur dedikten sonra ad-soyad-doğum tarihi bilgilerini girdikten sonra size örnek bir mail adı oluşturmaktadır.
Bir ipucu vereyim size, eğer istediğiniz kullanıcı adı alındıysa sonuna 21314123 gibi sayılar yazarak istediğiniz adresi alabilirsiniz.

İnceleme yazısı görünce daha ayrıntılı bekliyor insan. Keşke biraz daha ayrıntı verseydiniz. Bende Gmail inceleme yazımı paylaşayım sizden sonra:

Gmail inceleme:
Hesap oluştur dedikten sonra ad-soyad-doğum tarihi bilgilerini girdikten sonra size örnek bir mail adı oluşturmaktadır.
Bir ipucu vereyim size, eğer istediğiniz kullanıcı adı alındıysa sonuna 21314123 gibi sayılar yazarak istediğiniz adresi alabilirsiniz.
Benim adım Hıdır, elimden gelen budur :)

Gmail inceleme:
Bence gayet iyi. Biraz haber niteligi tasiyor ama olsun.

Forumu bilmiyorum ama bu gönderi altında tek sıkıntıyı siz çıkartmışsınız. İnceleme, inceleme değil zaten ilk sıkıntı buradan başlıyor.

ChatGPT bir yapay zeka, tarayıcıdan veya mobil uygulaması üzerinden erişebilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz planları bulunuyor, sorduğunuz sorulara veri setinin yeterli geldiği kadar cevap verir, sizin için içerik oluşturabilir.

Aşağı yukarı sizin inceleme ile aynısı oldu, değil mi?

ChatGPT'ye ChatGPT'yi sordum.

Kod:
Ben bir yapay zeka modeliyim ve GPT-3.5 mimarisi üzerinde eğitildim. Yeteneklerim şunları içerir:

1. Metin Oluşturma: İstediğiniz türde metinleri oluşturabilirim, makaleler yazabilirim, hikayeler anlatabilirim, cevaplar verebilirim ve daha fazlasını yapabilirim.
2. Soru Cevaplama: Sorularınıza metin tabanlı cevaplar sunabilirim ve çeşitli konularda bilgi sağlayabilirim.
3. Çeviri: Metinleri bir dilinden diğerine çevirebilirim.
4. Konuşma Tanıma: Ses kayıtlarını veya konuşmaları metin formatına dönüştürebilirim.
5. Metin Analizi: Metinleri analiz edebilir, anahtar kelimeleri belirleyebilir ve metinlerin hissiyatını anlayabilirim.
6. Öneriler ve Tavsiyeler: Ürün, hizmet veya içerik önerileri sunabilirim.

Neden beni kullanmalısınız? İşte bazı kullanım alanları:

1. Bilgi Edinme: Her türlü sorunuz için hızlı ve doğru cevaplar alabilirsiniz.
2. İçerik Üretme: Makaleler, blog yazıları, hikayeler, raporlar ve daha fazlası için metin oluşturabilirim.
3. Dil Çevirisi: Farklı diller arasında metin çevirisi yapabilirim.
4. Otomatik Yanıt ve Destek: Web sitenizde veya uygulamanızda otomatik yanıt sistemleri için kullanılabilirim.
5. Veri Analizi: Metin madenciliği ve metin analizi için kullanılabilir, büyük veri kümelerini inceleyebilirim.
6. Öneri Sistemleri: Ürünler, kitaplar veya filmler gibi önerilerde bulunabilirim.

Ancak kullanımımın bazı sınırlamaları vardır ve her zaman doğru ve etik kullanılmalıdır. Örneğin, kötü niyetli veya yanıltıcı amaçlarla kullanmamalısınız. Ayrıca, insan denetimi ve doğrulama gerekebilir, özellikle önemli kararlar veya hassas konularda.

Tabii, daha fazla detay verelim: [LIST=1] [*]Doğal Dil İşleme (NLP): Ben, metin tabanlı verilerle çalışabilen bir yapay zeka modeliyim. Bu, metinleri anlama, oluşturma ve analiz etme yeteneğim anlamına gelir. Metin tabanlı verileri işlemek ve yorumlamak için geliştirilmiş bir yapay zeka modeliyim. [*]Geniş Bilgi Tabanı: Eğitimim sırasında birçok farklı konu hakkında geniş bir bilgi tabanı oluşturuldu. Bu, birçok konuda soruları yanıtlama ve bilgi sağlama yeteneğime katkıda bulunur. Ancak, bilgi tabanımın Eylül 2021'e kadar olan bilgilerle sınırlı olduğunu unutmayın. [*]Metin Oluşturma: İstediğiniz uzunlukta metinler üretebilirim. Bu, makale yazma, öykü anlatma, şiir yazma, reklam metinleri oluşturma, özgeçmiş hazırlama ve daha fazlasını içerir. İsterseniz bir başlığa veya belirli bir konuya odaklanabilirim. [*]Soru Cevaplama: Sorduğunuz soruları anlayabilirim ve metin tabanlı cevaplar sunabilirim. Bu, genel bilgi, tavsiye, öğrenme desteği ve daha fazlası için kullanılabilir. [*]Çeviri: Metinleri bir dilinden diğerine çevirebilirim. Bu, çok dilli iletişim veya dil engellerini aşma açısından kullanışlıdır. [*]Konuşma Tanıma: Ses kayıtlarını metin formatına dönüştürebilirim. Bu, konuşma analizi, dökümantasyon veya transkript oluşturma amaçları için kullanılabilir. [*]Duygu Analizi: Metinlerin duygu durumunu anlama yeteneğim vardır. Bu, müşteri geri bildirimlerini analiz etme, duygu analizi ve sosyal medya izleme için kullanışlıdır. [*]Özelleştirme: İhtiyaca göre özelleştirilebilirim. Örneğin, belirli bir endüstri veya konuyla ilgili daha fazla bilgiye sahip hale getirilebilirim. [/LIST] Ben, metin tabanlı verilerle çalışma konusunda oldukça esnek bir araçtır ve birçok farklı kullanım durumunda yardımcı olabilir. Ancak unutulmaması gereken önemli bir şey, benim yanıtlarımın her zaman doğru veya en iyi cevaplar olmayabileceği ve insan denetimi ve doğrulama gerekebileceğidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı