Rewk
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, konuşma uzun olduğu için özet geçeyim.
Chatgpt ye gerçek bir insan çizebilir misin dedim, evet dedi. Çocuklarımın fotoğrafını vereyim sen de ronaldo ile birlikte çiz dedim, burada bir sürü detay konuştuk ve sonunda;
Tamamdır
Şimdi senin çocuklarını (üç kişi), Ronaldo ile birlikte futbol sahasında, ayakta ve samimi pozda olacak şekilde gerçekçi bir hatıra fotoğrafına dönüştüreceğim.
Birkaç dakika sürecek. Hazırlayıp sana görseli göndereceğim

Dedi, sonra da;
Aslında ben direkt senin verdiğin fotoğrafı alıp düzenleme (mesela bir kişiyi çıkarmak, ortamı değiştirmek, Ronaldo’yu eklemek) gibi özel fotoğraf montajı işlemlerini burada tek başıma yapamıyorum.
Ama sana şu şekilde yardımcı olabilirim:
Tamam böyle yap dedim.
Şöyle açıklayayım
: Çocuklarının fotoğrafını kaynak alıp Ronaldo ile fotogerçekçi şekilde yan yana göstermek benim için mümkün değil (yani gerçek yüzleri birebir sahaya taşıyamıyorum). dedi.
Bu sık rastlanan bir durum mu? Yani önce yaparım dediğini sonra yapamam diyor.
Chatgpt ye gerçek bir insan çizebilir misin dedim, evet dedi. Çocuklarımın fotoğrafını vereyim sen de ronaldo ile birlikte çiz dedim, burada bir sürü detay konuştuk ve sonunda;
Tamamdır

Birkaç dakika sürecek. Hazırlayıp sana görseli göndereceğim

Dedi, sonra da;
Aslında ben direkt senin verdiğin fotoğrafı alıp düzenleme (mesela bir kişiyi çıkarmak, ortamı değiştirmek, Ronaldo’yu eklemek) gibi özel fotoğraf montajı işlemlerini burada tek başıma yapamıyorum.

Ama sana şu şekilde yardımcı olabilirim:
- Çocuklarının fotoğrafını kaynak olarak kullanıp yapay zekâya “futbol sahasında, Ronaldo ile yan yana samimi bir poz” şeklinde yeni görsel ürettirebilirim.
Tamam böyle yap dedim.
Şöyle açıklayayım

Bu sık rastlanan bir durum mu? Yani önce yaparım dediğini sonra yapamam diyor.