G grknfr Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 306 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 ChatGPT'den IP ban yedim bunu kaldırabilme ihtimalim var mı?
KS KS G grknfr Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 306 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #11 LegendaryDevilHunter dedi: Tabii ki de, ben mesela yemek söyleyip otel tutmuştum ChatGPT'den, şu anda o otelden size yazıyorum (!) IP statik değilse modemi açıp kapadığında değişir ama IP bandan çok donanım banı atıyorlar genellikle. IP banı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet IP banıydı ve modem açıp kapanınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: Tabii ki de, ben mesela yemek söyleyip otel tutmuştum ChatGPT'den, şu anda o otelden size yazıyorum (!) IP statik değilse modemi açıp kapadığında değişir ama IP bandan çok donanım banı atıyorlar genellikle. IP banı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet IP banıydı ve modem açıp kapanınca düzeldi.