ChatGPT'nin bazı hataları

Sadece 2021 ve öncesi bilgileri biliyor güncel şeyleri sorarsanız cevap alamazsınız. Diye biliyorum.
Veri tabanı en fazla 2021'e kadar olan şeyleri barındırıyor çünkü hocam. Güncel bilgileri veremiyor.
Eskiden Dolar kuru ve paritesi ile ilgili cevaplar veriyordu bu versiyonunda bazı veriler kısıtlanmış gibi...

Bana en son verisinin 2021 Eylül'de aldığını söyledi NVIDIA hakkında. Bende resmi sitesini ve satış sayfasını atınca bana inandı yakın zamanda tekrar kontrol edip verisini güncelleyeceğini söyledi.

Verileri 2021'e kadar çünkü. iPhone 14'ü de bilmiyor.

Ben sorarken de hataları vardı. Poco X4 GT'yi sormuştum Helio G95 var dedi. Dimensity 8100 var dedim. Haklısın, Dimensity 1100 var dedi. Tekrar hatalısın Dimensity 8100 var dedim bu sefer düzeltti.

Ben sorarken de hataları vardı. Poco X4 GT'yi sormuştum Helio G95 var dedi. Dimensity 8100 var dedim. Haklısın, Dimensity 1100 var dedi. Tekrar hatalısın Dimensity 8100 var dedim bu sefer düzeltti.
Eskiden güncel veriler ile cevap yazıyordu 4 modelinde veriler kısıtlandığı için cevapları fıkra gibi.

Bana hep bunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…