Çözüldü ChatGPT'nin olayı yanlış anlamasından başıma bir şey gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullah39

Hectopat
Merhaba bugün ChatGPT ile konuşurken ona bir filmi bulmak için filmde gördüğüm bir sahneyi anlattım ve o da bunun gerçek bir yasa dışı olay olduğunu zannetti. Sonradan bunun bir filmden bir sahne olduğunu söyledim. Ama bunun için başıma bir şey gelir mi?

Çözüm
Merhaba bugün ChatGPT ile konuşurken ona bir filmi bulmak için filmde gördüğüm bir sahneyi anlattım ve o da bunun gerçek bir yasa dışı olay olduğunu zannetti. Sonradan bunun bir filmden bir sahne olduğunu söyledim. Ama bunun için başıma bir şey gelir mi?

Başınıza bir şey geleceğini sanmıyorum hocam neticede sohbet robotu bu Google gibi değil. Ama gene de dikkatli olmak lazım.
Bende durumun benzerini yaşadım fakat bir şey olmadı ama arkadaşın dediği gibi yine de dikkatli olmak lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı