Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz?
Modexx Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #2 Evet çoğu şeyi doğru söylüyor tabii yazılım olduğu için hatalar yapabilir.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.862 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 Sorduğum soru bana, çevreme veya teknolojik bir aletime zarar verebilecek bir yanıt içeriyorsa farklı kaynaklardan doğrulayarak ilerliyorum.
Sorduğum soru bana, çevreme veya teknolojik bir aletime zarar verebilecek bir yanıt içeriyorsa farklı kaynaklardan doğrulayarak ilerliyorum.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 22 Nisan 2025 #4 Hayır daha resim bile çizemeyen adama bir de güvenecek miyim? Aynı soruyu 2 kere sor çok farklı düşüyor Allah'sız.
Hayır daha resim bile çizemeyen adama bir de güvenecek miyim? Aynı soruyu 2 kere sor çok farklı düşüyor Allah'sız.
BerkehanÇepniReal1 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 559 Çözümler 4 22 Nisan 2025 #5 Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yanlış cevaplar veriyor ara sıra.
Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yanlış cevaplar veriyor ara sıra.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 22 Nisan 2025 #6 Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum doğrusu bazen saçmalıyor ama bazen de son derece güzel yanıtlar verebiliyor.
Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum doğrusu bazen saçmalıyor ama bazen de son derece güzel yanıtlar verebiliyor.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 22 Nisan 2025 #7 Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Her zaman güvenmiyorum. Bazı tarzda sorulara yanlış cevap veriyor.
Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Her zaman güvenmiyorum. Bazı tarzda sorulara yanlış cevap veriyor.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.580 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #8 Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Genellikle hayır. Sistem toplama konularına ChatGPT mesajı atanlara bakarsak neden güvenmememiz gerektiği anlaşılıyor bence. Önüne gelen ilk kaynağı atıyor. Ya doğru ya da değil. Belli olmuyor. Son düzenleme: 22 Nisan 2025
Park Müdürü Benson dedi: ChatGPT'ye güveniyor musunuz? ChatGPT'nin verdiği cevapları yeterli buluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Genellikle hayır. Sistem toplama konularına ChatGPT mesajı atanlara bakarsak neden güvenmememiz gerektiği anlaşılıyor bence. Önüne gelen ilk kaynağı atıyor. Ya doğru ya da değil. Belli olmuyor.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.769 Makaleler 3 Çözümler 8 22 Nisan 2025 #9 Basit konularda evet ama karmaşık biraz düşünme gerektiren konularda güvenmemek lazım bir sürü hata yapıyor.
Basit konularda evet ama karmaşık biraz düşünme gerektiren konularda güvenmemek lazım bir sürü hata yapıyor.
Onurhan korkmaz Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 76 Çözümler 2 22 Nisan 2025 #10 Sınavımı chat GPT'den yapmıştım. 25 soruda 2 yanlışım vardı yine de çok güvenmemek lazım