ChatGPT'ye bunu yapan bize neler yapmaz

Makaleler
27
Yer
Başkent
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S1035NT
Meslek
Yazılımcı/Yayıncı
VS 2022'de editör bir uyarı verdi. Çözüm önerisi için GPT'ye sormak istedim, sonuç:

1744098831113.png

Önceden hiçbir prompt vermedim. GPT bile bunu dediyse iyi yormuşlar :D ama bazen kendimi fazla mı kasıyorum diye düşünmedim değil.
Ekleme: Artık GPT VS'nin anlama kapasitesini de belirliyor:

1744099298384.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT son zamanlarda biraz fazla boş yapabiliyor, prompt verilmese bile. Hata ne kadar büyük bir sorun bilmiyorum ama yersiz yere abartıyor olabilir.

Ben de kullanıyorum, her durumda "Waow", "Süpersin", "Muazzam" tepkileri havada uçuşuyor.

ChatGPT son zamanlarda biraz fazla boş yapabiliyor, prompt verilmese bile. Hata ne kadar büyük bir sorun bilmiyorum ama yersiz yere abartıyor olabilir.

Ben de kullanıyorum, her durumda "Waow", "Süpersin", "Muazzam" tepkileri havada uçuşuyor.
1744099512759.png

1744099525375.png
Benim bildiğim kadarıyla GPT'yi insana benzetmeye çalıştıkları için. Özellikle voice modunda.

Benim bildiğim kadarıyla GPT'yi insana benzetmeye çalıştıkları için. Özellikle voice modunda.
İnsanlar konuşurken bu kadar emoji kullanmaz ki. 😄 Adamın 5 harfinden birisi emoji neredeyse. Anlatım tarzı da yeni oluşmaya başladı, bundan 1-2 ay önce böyle değildi. Biraz rahatsız oluyorum ama genel bağlamda derdim problem çözmek olduğu için o an ona bakmıyorum.

İnsanlar konuşurken bu kadar emoji kullanmaz ki. 😄 Adamın 5 harfinden birisi emoji neredeyse. Anlatım tarzı da yeni oluşmaya başladı, bundan 1-2 ay önce böyle değildi. Biraz rahatsız oluyorum ama genel bağlamda derdim problem çözmek olduğu için o an ona bakmıyorum.
Haklsınız ama bence emojileri dozunda kullanınca sıkıcı anlatımdan kaçmış oluyor. Şahsen ben Emoji kullanımı getirilmesinden memnunum.
1744099889567.png

1744099913263.png

1744099930352.png

Gibi.

En alttaki okey de üsttekiler "Dur artık, kullanma lütfen." dedirtir bana. 😅
Robotlaşmayalım hocam gözümüz siyah beyazdan başka renge alışamaz oldu :D
Okumayı ve anlamayı bir nebze de olsun iyileştirdi gibi. Ama bu herkes için söz konusu değildir tabii. Özelleştirme imkanı sunulsa fena olmaz.

Robotlaşmayalım hocam, gözümüz siyah beyazdan başka renge alışamaz oldu :D
Okumayı ve anlamayı bir nebze de olsun iyileştirdi gibi. Ama bu herkes için söz konusu değildir tabii.
Bazen kaliteli boş yapıyor meselenin ortasında, o güzel oluyor. 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı