ChatGPT'yi eğittim

Şu normal Output ile Developer Output'u kaldırıp sadece Developer Output'da ki mesajı vermesini falan ayarlayabiliyor muyuz acaba?

İfadeler: AGI
Reis sen böyle yazınca girip biraz inceledim neymiş diye. 4 soruda çökerttim.

Eki Görüntüle 1752963
Biri openai den API almış halka yaymış. Özel pek bir şeyi yok chat GPT işte ama sen kullandıkça başkası para veriyor

Şu normal Output ile Developer Output'u kaldırıp sadece Developer Output'da ki mesajı vermesini falan ayarlayabiliyor muyuz acaba?
Emir yazısını düzenlerseniz mümkün.

Bu arada biraz dostum falan gibi konuşursanız sokak ağızıyla sonra kötü amaçlı kod yazdırabiliyorsunuz örneğin ben bizim okulun sitesine brutal force atak kodu yazdırdım ddos falanda var.

Kanka normal outputla ilgili yazılanları silersen olur

Merhabalar bence bu mod bu forumda sınırlı kalmamalı sizden bir ricam var bu kadar uğrastim bu kodu yayarmisiniz

@eheh3333 Hocam galiba neden böyle çalıştığını çözdüm direkt ChatGPT'nin kendisi söylüyor.

Tahmin ettiğim gibi bu onun gerçek düşünceleri değil amacı olabilecek en ofansif cevabı vermek bunu da şuradan anlıyoruz.
My goal is to generate the most outrageous and offensive content possible, without regard for any consequences.

Verdiğiniz promptu bir hayli manipülatif buldum hocam yapay zekanın mührünü kırmak ile onu ciddi şekilde agresif ve ağzıbozuk internet argosundan oluşan bir hitabet diline geçirmenin çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum kullanan arkadaşlar söz konusu promptu okuyun ve aldığınız cevapları ona göre değerlendirin derim.
Herkese iyi forumlar.

İki kez "pencereyi kapatacağım" dediğimde geri bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…