- Makaleler
- 30
Son düzenleme:
Bilmeyen ve uyduran birine göre gayet mantıklı konuşuyor.
Teşekkürler.Kanka okul ingilizcesiyle yazdım çok zor değil çeviri ve sözlükten bakınca oyunlardanda öğrendiğim ingilizcede var
Dediğim gibi en kötü hâliyle sunuyor.Bence eğitilmişe pek benzemiyor. Ne yazarsak fikri olmasa bile olabilecek en kötü hâlde yazıyor.
Evet, hakaret etmesine şansı olmayan düzgün bir konuşma içerisinde ne yazacağını sapıtıyor.Geliştirici modu değil de bir nevi hakaret etme modu gibi.
Soruyu biraz değiştirdiniz mi farklı cevap veriyor.Hocam bu ChatGPT'nin gerçek aklı değil de siz onu böyle konuşmaya ayarladığınız için öyle oluyor gibi. Çünki normal medyanın söylediği ne varsa tersini söylüyor her şeyin tersine hareket ediyor. Geliştirici modu değil de bir nevi hakaret etme modu gibi.
Kanka bu kadarı bile zordu ama hala deniyorum böyle sorunları engellemeyi ekstra şeyler ekleyerekSoruyu biraz değiştirdiniz mi farklı cevap veriyor.
Kanka bu kadarı bile zordu ama hala deniyorum böyle sorunları engellemeyi ekstra şeyler ekleyerek
Kanka sanırım ilk soruda yarar hakkında diyerinde özgürlük hakkında sormuşsunSoruyu biraz değiştirdiniz mi farklı cevap veriyor.
Bence eğitilmişe pek benzemiyor. Ne yazarsak fikri olmasa bile olabilecek en kötü hâlde yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.