ChatLuna.com alınır mı?

ImmortalMan0

Hectopat
Daha fazla  
ChatGPT üyelikleri anlık 24 dolar yani 922+ TL sene sonlarında doğru muhtemelen 1000 TL'yi aşar gibime geliyor... Bu durum beni aşırı sinir ediyordu tabii bunda ChatGPT'nin suçu yok bizim alım gücümüz ve ülkenin durumuyla ilgili her neyse siyasi meselelere girmeyeceğim, daha sonra bir alternatif araştırayım dedim. Piyasada sanırım yeniler chatluna.com diye bir site anladığım kadarıyla. ChatGPT'den daha ucuza ama daha yüksek limitler sunuyorlar. Daha garibi altyapı olarak ChatGPT kullanıyorlar. Nasıl oluyor ben de anlamadım. Zekaı gibi bir diğer yerli alternatif var fakat şikayervar.com'da çok kötü yorumlar gördüm ayrıca aşırı kazık satıyorlar. Chatluna daha ucuz ve daha yüksek limitler sunuyor fakat güvensem mi bilemedim. Var mı deneyen bilen?

Koca forumda deneyen bilen bir kişi yok mu yani harbi mi?

Son düzenleme:
ChatGPT üyelikleri anlık 24 dolar yani 922+ TL sene sonlarında doğru muhtemelen 1000 TL'yi aşar gibime geliyor... Bu durum beni aşırı sinir ediyordu tabii bunda ChatGPT'nin suçu yok bizim alım gücümüz ve ülkenin durumuyla ilgili her neyse siyasi meselelere girmeyeceğim, daha sonra bir alternatif araştırayım dedim. Piyasada sanırım yeniler chatluna.com diye bir site anladığım kadarıyla. ChatGPT'den daha ucuza ama daha yüksek limitler sunuyorlar. Daha garibi altyapı olarak ChatGPT kullanıyorlar. Nasıl oluyor ben de anlamadım. Zekaı gibi bir diğer yerli alternatif var fakat şikayervar.com'da çok kötü yorumlar gördüm ayrıca aşırı kazık satıyorlar. Chatluna daha ucuz ve daha yüksek limitler sunuyor fakat güvensem mi bilemedim. Var mı deneyen bilen?
Hocam denerseniz geri dönüşlerinizi bekliyoruz merak ettim.

Hocam denerseniz geri dönüşlerinizi bekliyoruz merak ettim.
Şimdi kayıt oldum 0 TL demosu varmış kart bilgisi falanda istemedi 8000 kelime hakkı verdi kıyaslama olarak yılların firması Zekai 8000 kelimeyi 200 TL veriyor☠️ bakalım demoyu sonuna kadar bititecem belki sonra ücretli aboneliği satın alırım

Şimdi kayıt oldum 0 TL demosu varmış kart bilgisi falanda istemedi 8000 kelime hakkı verdi kıyaslama olarak yılların firması Zekai 8000 kelimeyi 200 TL veriyor☠️ bakalım demoyu sonuna kadar bititecem belki sonra ücretli aboneliği satın alırım
Görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim

Görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim
Hocam henüz sistemi tam oturtamamışlar whois lookup dan sorguladım daha henüz 4, 5 ay olmuş domaini aldıkları bu yüzden adil yargılamak lazım her şey güzel mesela cidden son modelleri harbi garip bir şekilde ucuza sunuyorlar limitleri de yüksek bitmiyor ve çok çeşitli şeyler var ama amaa kötü tarafı şu mesela gerçek zamanlı sesli sohbet neredeyse 1 haftadır bozuk müşteri hizmetlerini aradım bana sistemlerini henüz yeni yeni oturttuklarını gecikmeden dolayı özür dilediler fln ücret iadesi yapabiliriz dediler ama istemedim çünkü benim için çok da önemli değildi sesli sohbet, böyle işte benim için chatgpt den farkı yok gibi

Hocam henüz sistemi tam oturtamamışlar whois lookup dan sorguladım daha henüz 4, 5 ay olmuş domaini aldıkları bu yüzden adil yargılamak lazım her şey güzel mesela cidden son modelleri harbi garip bir şekilde ucuza sunuyorlar limitleri de yüksek bitmiyor ve çok çeşitli şeyler var ama amaa kötü tarafı şu mesela gerçek zamanlı sesli sohbet neredeyse 1 haftadır bozuk müşteri hizmetlerini aradım bana sistemlerini henüz yeni yeni oturttuklarını gecikmeden dolayı özür dilediler fln ücret iadesi yapabiliriz dediler ama istemedim çünkü benim için çok da önemli değildi sesli sohbet, böyle işte benim için chatgpt den farkı yok gibi
Teşekkür ederim, ben Youtube algoritması için kullanacağım, bir de konuşma tarzını Chatgpt de sokak dili yaptim bunda da oluyorsa geçeyim

Theb.ai öneriyorum. Çinli bir şirket. Aşağıdaki modelleri kullanabiliyorsunuz:
  • TheB.AI 4.0
  • GPT-4O
  • Deepseek V3
  • Deepseek R1
  • O1 Preview
  • O1 Mini
  • Claude 3.7 Sonnet
  • Claude 3.7 Sonnet Thinking
  • Claude 3.5 Sonnet
  • TheB.AI
  • Llama 3.1 405B
  • GPT-4O Mini
  • Qwen 2 72B
  • Llama 3.1 70B
  • Gemini 1.5 Pro
  • Gemini 1.5 Flash
  • Qwen 1.5 110B
  • Claude 3 Opus
  • WizardLM 2 8x22B
  • Llama 3.1 8B
  • Qwen 1.5 7B
  • Qwen 1.5 14B
  • Qwen 1.5 32B
  • Gemma 2 9B
  • Gemma 2 27B
  • Mistral 7B
  • Mixtral 8x7B
  • Mixtral 8x22B
  • DBRX Instruct
  • Yi 34B
  • Qwen 1.5 72B
  • GPT-3.5 Turbo
  • GPT-4 Turbo
  • GPT-4 Classic
  • Llama 3 8B
  • Llama 3 70B
  • Claude 3 Sonnet

Hocam şimdi web siteyi inceledim de gram güvenilir gelmedi. Her şey çok yapmacık ve karmaşık duruyor, ben bazen özel bilgilerimi paylaşıyorum yapay zekaya kesinlikle bunun için Çinli bir firmaya güvenmek delilik olur...

Theb. AI öneriyorum. Çinli bir şirket. Aşağıdaki modelleri kullanabiliyorsunuz:
  • Theb. AI 4.0
  • GPT-4o
  • DeepSeek v3.
  • DeepSeek r1.
  • O1 Preview.
  • O1 mini.
  • Claude 3.7 sonnet.
  • Claude 3.7 sonnet thinking.
  • Claude 3.5 sonnet.
  • Theb. AI.
  • Llama 3.1 405b.