Iamn01d Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bir oyunda Cheat Engine açmıştım ama sonra beni 60 gün banladılar. Eğer hile açmazsam benim banım kalkacak açsammı?
Arkadaşlar bir oyunda Cheat Engine açmıştım ama sonra beni 60 gün banladılar. Eğer hile açmazsam benim banım kalkacak açsammı?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 10 Temmuz 2021 #11 Iamn01d dedi: Kurunker resmi sunucusundan banlandım. Rapor açarsan banın kalkıyor yazıyor resmi sunucuda. Genişletmek için tıkla... Hile açıp banlanmışsınız rapor açıp ban kaldırma yanlış sebepten dolayı ban yiyenler içindir diye düşünüyorum hiçbir yetkili hile açan birinin banını rapor ile kaldıracağını zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
Iamn01d dedi: Kurunker resmi sunucusundan banlandım. Rapor açarsan banın kalkıyor yazıyor resmi sunucuda. Genişletmek için tıkla... Hile açıp banlanmışsınız rapor açıp ban kaldırma yanlış sebepten dolayı ban yiyenler içindir diye düşünüyorum hiçbir yetkili hile açan birinin banını rapor ile kaldıracağını zannetmiyorum.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #12 Umarım açılmaz. Artı 0 Eksi