Cheat Engine ban yedirir mi?

martinya

Hectopat
Yer
al hoceima fas
Daha fazla  
Sea of Thieves'te fov için kullanacağım CS ya da Valorant'yu Cheat Engine açıkken açarsam ban yerim diye biliyorum ama yine de sormak istedim başka oyunlardan ban yer miyim Cheat Engine yüzünden?

başka oyunu açmadığım sürece

Baska oyunu acmadigin sürece degil. Baska oyunda kullanmadigin sürece yasaklama alma ihtimaliniz yok.

Bakin bakalim bu listede ne var?

Bu hataya genellikle ne sebep olmaktadır?

Bu hataya sebep olabilecek bilinen bir sürü yaygın yazılım çakışmaları mevcuttur. Eğer aşağıdaki şu yazılımlardan birini çalıştırıyorsanız, lütfen oyun oynarken bunları devre dışı bırakın:
  • CCleaner
  • Powershell
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • DLL Enjektörleri
  • Hipervizörler
  • Steam Idler'ları
Yani diyor ki arka planda bunlar aciksa kapatip öyle gir. Eger oyuna enjekte edip girecek olursan o zaman hata uyarisi yerine direkt sopa yiyorsun.

hile koruması yok zaten

Hile korumasi olmayan oyundan nasil yasaklama alabilirsiniz ki?

Baska oyunu acmadigin sürece degil. Baska oyunda kullanmadigin sürece yasaklama alma ihtimaliniz yok.

Bakin bakalim bu listede ne var?

Bu hataya genellikle ne sebep olmaktadır?

Bu hataya sebep olabilecek bilinen bir sürü yaygın yazılım çakışmaları mevcuttur. Eğer aşağıdaki şu yazılımlardan birini çalıştırıyorsanız, lütfen oyun oynarken bunları devre dışı bırakın:
  • CCleaner
  • PowerShell
  • Cheat Engine
  • IObit start menu 8
  • DLL enjektörleri.
  • Hipervizörler
  • Steam ıdler'ları.
Yani diyor ki arka planda bunlar aciksa kapatip öyle gir. Eger oyuna enjekte edip girecek olursan o zaman hata uyarisi yerine direkt sopa yiyorsun.

Hile korumasi olmayan oyundan nasıl yasaklama alabilirsiniz ki?

Sadece sordum korktuğum için hocam.

Hile korumasi yoksa zaten yasaklama da almazsiniz. Baska oyuna gecerken kapatir öyle girersiniz. Unutacak olursaniz da sorun olmayacaktir. Hile sistemleri sirf arka planda ne calistigina bakmaz. Sizin oyun dosyalarinda yapmamaniz gereken degisikliklerin yapilip yapilmadigina bakar. Cheat Engine'i sadece arka planda calistirmayla yasaklama almiyorsunuz. Direkt oyunun kendisinde kullanmaniz gerek.

Yani sıkıntı yok değil mi başka oyunu açmadığım sürece çünkü sotta zaten kliplerini paylaşmazsan yemiyorsun ban.

Evet açmazsanız yemezsiniz. Açık unutsanız bile ban yeme ihtimaliniz az. Zamanında pubg lite oynarken açık unutmuştum. Programı algıladı fakat hata verip oyunu kapattı. Ban yemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı