Çözüldü Cheat Engine ban yedirir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

481374

Hectopat
Bir Facebook oyunu için yüklemeyi düşündüm. Cheat Engine yüklesem Steam hesabım banlanır mı? Steam için kullanmayacağım ama birisi indirsen bile VAC ban yersin dedi. Doğru mudur? Ban yer miyim Stam'den?

Çözüm
Hayır doğru değildir. VAC korumalı oyunlarda kullanmazsanız VAC banı yemezsiniz. Steam üzerinde kullanmazsanız sırf indirdiniz diye Steam üzerinden ban yemezsiniz.

Belirtmek gerekir ki bu kapsamda herhangi bir yasaklama alıp almayacağınız tamamen oynayacağınız oyuna bağlı bir mevzudur.
Hayır doğru değildir. VAC korumalı oyunlarda kullanmazsanız VAC banı yemezsiniz. Steam üzerinde kullanmazsanız sırf indirdiniz diye Steam üzerinden ban yemezsiniz.

Belirtmek gerekir ki bu kapsamda herhangi bir yasaklama alıp almayacağınız tamamen oynayacağınız oyuna bağlı bir mevzudur.

Çözüm
Bir Facebook oyunu için yüklemeyi düşündüm. Cheat Engine yüklesem Steam hesabım banlanır mı? Steam için kullanmayacağım ama birisi indirsen bile VAC ban yersin dedi. Doğru mudur? Ban yer miyim Stam'den?
VAC ile korunan herhangi bir oyun oynarken Cheat Engine açık olursa ban yiyebilirsin.

Steam cihazındaki Steam-dışı uygulamaları kontrol edemiyor. Ama eğer CS:GO gibi rekabetçi Steam oyunlarında hile yaparsan ban yersin.

Ben Steam'den aldığım oyunlarda kullanıyorum yılladır. FIFA'da sürekli kullanıyorum. Birde zaman zaman bazı single oyunlarda kullandığım olmuştu ve hiç bir sorun yaşamadım. Ama VAC korumalı oyunlarda yapmadım veya VAC korumalı bir oyun açıkken arkada açmadım ona dikkat etmelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı