ı love you
Hectopat
Cheat Engine'yi en güvenilir bir şekilde nereden indirebilirim?
Adam Cheat Engine ile kimin zevkini yok edebilir ki.
Online için kullanmasam bile mi ban yerim?Yazılım tespit programları bunu hile olarak algılıyor ki son derece doğal. Ban yerse o tarz bir oyunda şaşırmasın diye dedim. Ki basit oyunların çoğunda yapılabilir bu tarz hileler.
Bu oyun için demiyorum dostum bu oyunun herhangi bir anti hack durumunun olduğunu da sanmıyorum özellikle belirttim zaten ”Valorant” gibi oyunlar.Online için kullanmasam bile mi ban yerim?
Tamamdır. Ben mesela Valorant için hile yapmasan bile Cheat Engine bilgisayarda olunca ban yersin gibi anladım.Bu oyun için demiyorum dostum bu oyunun herhangi bir anti hack durumunun olduğunu da sanmıyorum özellikle belirttim zaten ”Valorant” gibi oyunlar.
Tamamdır. Ben mesela Valorant için hile yapmasan bile Cheat Engine bilgisayarda olunca ban yersin gibi anladım.
Sildim bile.O da net bir konu değil maalesef :d PC’nde olması bile ban yedirebilir.
Sildim bile.
35 virüs var kanka az daha bilgilerimin hepsi gidiyordu sağolasın.Kendi sitesinden: Cheat Engine
Yok kanka 500 virüs var. Dandik antivirüs programları kullanma, bir şey olmaz.35 virüs var kanka az daha bilgilerimin hepsi gidiyordu sağolasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.