Cheat Engine güvenilir mi?

Gezginler vb. siteler güvenli değil, kendi sitesi güvenilir.
Gezginler kesin ama kesin güvenilir değil. Küçükken çoğu şeyi oradan indirirdim, bir şey daha indirdikten sonra bilgisayar bir daha açılmamışt. Zorluklarla açıp format atmıştık. Windows'a bile giremiyorduk. Bilgisayar o zamanlara göre iyi bir donanıma sahipti.

Hayır her hile programında olacak diye bir şey yok mesela kaç yıldır gameguardian kullanıyorum çok da işme yarıyor.

ETS 2'de para hilesi yaptım. Arkada sadece Steam açıktı. CS:GO kapalıydı sorun olur mu?

Hayır her hile programında olacak diye bir şey yok mesela kaç yıldır gameguardian kullanıyorum çok da işme yarıyor.

Sen anlamasan da içinde zararlı bir dosya bulunmaktadır. Eğer bulunmazsa zaten hile programı olmaz, hile programı için zararlı en az 1 yazılım gerekir. Şimdi, zararlı deyince bilgisayarı mahvedecek türden algılama. Zararsız olur, zararlı olur ama yine de olur. Benim anlatmak istediğim o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden indirdiğiniz sürece sorun çıkmaz AV'lerin virüs olarak algılaması normal çünkü oyun dosyalarında değişiklik yapıyor. False Positive olduğu için bu uyarıları dikkate almanıza gerek yok. Ama işiniz bittikten sonra kaldırın. Yoksa oyunlardan banlanabilirsiniz.

Neden anlamaz mıyım ben? Zararlı olmazsa hile programı neden olmasın anlatır mısın bize biraz bay çok bilmiş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden anlamaz mıyım ben? Zararlı olmazsa hile programı neden olmasın anlatır mısın bize biraz bay çok bilmiş?
Yahya hocamız güzelce özetlemiş, neden bu kadar sinirlisin? Benim dediğim doğru bir şey, yanlışlık yok. İstersen git araştır dediğimin doğru olduğunu anlayacaksın bay sinirli. Senin virüs programının algılamaması onun içinde zararlı/zararsız virüs olmayacağı anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…