Cheat Engine güvenilir midir?

387924

Hectopat
Cheat Engine indirmek istiyorum. Cheat Engine güvenilir midir?
En güvenilir nereden indirebilirim? Kendi sitesinden indirdim aşağıdaki alıntıdaki gibi bir uyarı verdi. VirusTotal tarama sonucuda var aşağıdaki alıntıların içinde.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,1 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,2 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
İndirmenizi çok önermem(sonuçta hile programı, haksız kazanç😂). Her exploit uygulaması bir sorun içeriyor(Roblox olsun MC olsun Zula olsun).kullandığım oldu ama çok sorun çıkarmadı(sorumluluk sizin).Doğru siteden indirirseniz bir şey olmaz, bakmayın ben Rus sitesinden indirmiştim virüsüde yedim, Yandex'i de :).

Son düzenleme:
Cheat Engine indirmek istiyorum. Cheat Engine güvenilir midir?
En güvenilir nereden indirebilirim? Kendi sitesinden indirdim aşağıdaki alıntıdaki gibi bir uyarı verdi. VirusTotal tarama sonucuda var aşağıdaki alıntıların içinde.
O bende de verdi. Ama bir şey olmuyor çok iyi uygulama.

Ben nerdeyse 5 senedir ets2 için kullanıyorum farklı farklı cihazlarda denedim hiç sorun olmadı.

Cheat Engine güvenilirdir. En güvenli olarak kendi sitesinden indiriniz. Cheat Engine dosyalara erişim sağlayıp değerleri değiştirebildiği için bazı AV programları virüs olarak sanıp sapıtıyor ancak içiniz rahat etsin güvenilirdir.
Her hafta Cheat Engine güvenilir mi konuları açılması yerine ufak bi forumun içerisinde araştırılsa keşke. 😥

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı