Cheat Engine'de Storymode'da nasıl para hilesi yapacağımı anlatabilecek bir kral var mı? Ben bir denedim 999999 falan yazdım ama onu eksi olarak algılayıp olan paramı da aldı. Anlatabilecek kral var mı?
Onu bilmiyorum ama ETS 2 de şöyle:
10k paran var diyelim. 10k yazıp scan diyorsun. Sonra para kasıp 11k yaptın. Orada bir yere 11k yazıp bir contiune mu neydi bilmiyorum bir tuşa basınca 3-5 tane kalıyor. Eğer daha çok varsa devam ettirin. 1-2 tane kalana kadar devam sonra deneyin birer birer.
Cheat Engine'de Storymode'da nasıl para hilesi yapacağımı anlatabilecek bir kral var mı? Ben bir denedim 999999 falan yazdım ama onu eksi olarak algılayıp olan paramı da aldı. Anlatabilecek kral var mı?
Description: A gui trainer mod for Grand Theft Auto V. This mod requires the latest GTA V patch and the latest version of Alexander Blade's ScripthookV plugin. Press F8 while in-game to open. If you select the controller as your input option via the settings, you may use the controller (Binds...
Menyoo trainer kurun direkt hocam yok yok içinde. Tüm arabalardan tut değişik değişik silahlara (NPC'lerle vücut değiştirme, ölüyü canlandırma vs. vs.). Modifiyeciye gitmeden direkt menüden arabayı istediğiniz gibi modifiye de edersiniz.