Cheat Engine ile GTA 5 Stroymode'da para hilesi nasıl yapılır?

Patateslim

Hectopat
Daha fazla  
Cheat Engine'de Storymode'da nasıl para hilesi yapacağımı anlatabilecek bir kral var mı? Ben bir denedim 999999 falan yazdım ama onu eksi olarak algılayıp olan paramı da aldı. Anlatabilecek kral var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bilmiyorum ama ETS 2 de şöyle:
10k paran var diyelim. 10k yazıp scan diyorsun. Sonra para kasıp 11k yaptın. Orada bir yere 11k yazıp bir contiune mu neydi bilmiyorum bir tuşa basınca 3-5 tane kalıyor. Eğer daha çok varsa devam ettirin. 1-2 tane kalana kadar devam sonra deneyin birer birer.

Cheat Engine'de Storymode'da nasıl para hilesi yapacağımı anlatabilecek bir kral var mı? Ben bir denedim 999999 falan yazdım ama onu eksi olarak algılayıp olan paramı da aldı. Anlatabilecek kral var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Menyoo trainer kurun direkt hocam yok yok içinde. Tüm arabalardan tut değişik değişik silahlara (NPC'lerle vücut değiştirme, ölüyü canlandırma vs. vs.). Modifiyeciye gitmeden direkt menüden arabayı istediğiniz gibi modifiye de edersiniz.

• Oyunda telefonundan borsa kısmına gir.
  • Bir hisseden bir miktar al. (tüm paranı harcama)
  • Cheat Engine uygulamasına sahip olduğun hisse miktarını yaz.
  • Bulamazsan biraz daha hisse al ve tekrardan arat bulana kadar devam et.
  • Bulduğunda ise hisse sayını arttır.
  • Tüm hisseleri sat.
Böylece Cheat Engine kullanarak paranı arttırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı