Cheat Engine ile indirme hızını arttırmak mümkün mü?

Daha fazla  
Selam, arkadaşım Cheat Engine ile Steam download hızını arttırabildiğini söylüyor. Bana pek mantıklı gelmedi rakamlar değişse de internet hızının değişmesi nasıl mümkün olur? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20220910-WA0007.jpg
    IMG-20220910-WA0007.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, arkadaşım Cheat Engine ile Steam download hızını arttırabildiğini söylüyor. Bana pek mantıklı gelmedi rakamlar değişse de internet hızının değişmesi nasıl mümkün olur? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Öyle saçma şey mi olur? Google'a gidip incele kısmından doları 50 kuruş yapmak ile aynı şey. F5e basınca gidiyor.

Hocam olmaz bunun nedenini de anlatayım;

Cheat Engine'den program hızını 0.50 yapıyorlar, yani 2 kat yavaşlatıyorlar bu sayede saniyede 12 MB yerine 2 saniyede 24 MB oluyor ancak Steam'de yine de saniyede 24 MB yazdığı için manipüle etmiş oluyor sizi. Yani sadece görsel olarak değişiyor sonuç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı