Cheat Engine sonuç vermiyor

Riquel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Cheat Engine kullanmaya çalışıyorum ve first scan yaptığımda sonuç çıkmıyor. Taratıyor ve bir şey bulamıyor. Ayarlarda problem yok her şey olması gerektiği gibi byte vs. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Cheat Engine kullanmaya çalışıyorum ve first scan yaptığımda sonuç çıkmıyor. Taratıyor ve bir şey bulamıyor. Ayarlarda problem yok her şey olması gerektiği gibi byte vs. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cheat engine ben eskiden kullanırdım ancak Yeni çıkan oyunlar güvenlik önlemlerini geliştirdıği için Hileyi yapamıyorsun. Neyse senin dediğini cevaplayayım, Oyun daha farklı bir kodlama sistemine sahip olabilir bu yüzdende bu kodlamanın türünü Cheat Engine'de seçmemiş olabilirsin. Yani yanlış bir kodlama türünü seçmiş olabilirsin. Bir diğer nedenide Cheat engine karmaşık bir programdır mesela altın hilesi yapacaksan kaç altın olduğunu yazıp öyle istediğin sonucu tak diye bulamazsın. Cheat engine'ı iyi araştırıp bilmen anlaman gerek. O altın farklı bir kodlama şekliyle çalışıyor olabilir. Genelde basit ve eski oyunların kodlaması hep aynı olur. Ancak yeni nesil oyunların kodlaması farklı olabilir

Cheat Engine ben eskiden kullanırdım ancak Yeni çıkan oyunlar güvenlik önlemlerini geliştirdıği için Hileyi yapamıyorsun. Neyse senin dediğini cevaplayayım, Oyun daha farklı bir kodlama sistemine sahip olabilir bu yüzdende bu kodlamanın türünü Cheat Engine'de seçmemiş olabilirsin. Yani yanlış bir kodlama türünü seçmiş olabilirsin. Bir diğer nedeni de Cheat Engine karmaşık bir programdır mesela altın hilesi yapacaksan kaç altın olduğunu yazıp öyle istediğin sonucu tak diye bulamazsın. Cheat Engine'ı iyi araştırıp bilmen anlaman gerek. O altın farklı bir kodlama şekliyle çalışıyor olabilir. Genelde basit ve eski oyunların kodlaması hep aynı olur. Ancak yeni nesil oyunların kodlaması farklı olabilir

Uzun süredir Cheat Engine kullanıyorum ve hile yapmaya çalıştığım oyun yaklaşık 15 yıllık falan nasıl yapılacağınıda biliyorum sadece sorun bu.

Uzun süredir Cheat Engine kullanıyorum ve hile yapmaya çalıştığım oyun yaklaşık 15 yıllık falan nasıl yapılacağınıda biliyorum sadece sorun bu.
Ben hep Youtubedan araştırırdım, hile yapacağım oyunun cheat engine ile nasıl yapılır yazıp çıkan videoları incelerdim. O videolarda adamlar ne yaparsa aynısını yapardım. Ancak illa her oyunda hile yapabilirsin diye bir şey yok. Bazı oyunlarda hileyi yapamıyorsun. Altının değerini cheat engineden değiştiren bile oyuna yansımıyordu o hile. Nedenini bende bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı