Cheat Engine Steam'den ban yedirir mi?

• Konuyu başlatan Hagu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 727
Sanmam derken? Bayağı hile yapacağım diyorsunuz, ban sebebi. Ayrıca ban yemeyeceğinizi düşünüyorsanız niye konu açıyorsunuz ki? VAC yemezsiniz, oyun banı yersiniz.

Hocam GTA da yıyecegımı dusunmuyorum dedım benım ban yeme mevzu su Steam.
Forumlarda bazı kişiler "Steam'den VAC ban yiyerbilirsiniz" demiş. Steam de oyunda hıle yapmadıgım derece sıkıntı olmaz diye dusunuyorum.

Forumlarda bazı kişiler "Steam'den VAC ban yiyerbilirsiniz" demiş. Steam de oyunda hıle yapmadıgım derece sıkıntı olmaz diye dusunuyorum.
Gtadan ban yediğinde oyun banı veya vac ban olarak hesabınızda gözükmüyor çünkü 3.parti bir uygulama üzerinden oynanan bir oyun olduğundan dolayı steam bu banı algılayamıyor (Rockstar games launcher üzerinden oyunu başlatması anlamında 3.parti)

VAC banı yemezsiniz. VAC banı yiyeceğinz oyunlar VAC korumalı oyunlar. GTA5 üzerinde VAC koruması yok fakat GTA5'te eğer Cheat Engine üzerinden hile yaparsanız direkt Rockstar Games hesabınız üzerinden ban yersiniz, hiç bulaşmayın.

Gta da ilk ban 30 gün,2.si sınırsız ban.Yani yapmanıza değmez

GTA Online’de para ve seviye hilesi yapıldığında tespit edilirse ilk olarak para ve seviye sıfırlanıyor. Tekrar yapar ve yakalanırsanız tamamen ban yiyorsunuz. Bizzat Cheat Engine ile para hilesi yapan birisi olarak henüz hiçbir ban yemedim seneler oldu.

Steam’i ise ilgilendiren hiçbir durum yok. Online oyunlardan offline oyunlara kadar para hilesi yapmak kaydıyla sayısız defa hile yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Gidip de CS’de hile açmayın.

GTA Online'de para ve seviye hilesi yapıldığında tespit edilirse ilk olarak para ve seviye sıfırlanıyor. Tekrar yapar ve yakalanırsanız tamamen ban yiyorsunuz. Bizzat Cheat Engine ile para hilesi yapan birisi olarak henüz hiçbir ban yemedim seneler oldu.

Steam'i ise ilgilendiren hiçbir durum yok. Online oyunlardan offline oyunlara kadar para hilesi yapmak kaydıyla sayısız defa hile yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Gidip de CS'de hile açmayın.

Hocam ilk kez yakalandıgında süre banı var mı?
Kullanan çogu kişi ban yemediği için yapmakta gönlüm var ama süre banı varsa bulaşmam.
İlklyakalandığında da direkt oyundan men edilmez diye dusunuyorum. Bunun dışnda zaten oyunlarda hile kullanılmaması taraftarıyım. @BigSmoke

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı