Cheat Engine tek haneli rakamla hile nasıl yapılır?

Kadir Tınaz

Kilopat
Yer
Bolu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar gördüğünüz gibi tek haneli rakamla Cheat Engine'de hile olmuyor diye biliyorum bunun bi' yolu var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    40,5 KB · Görüntüleme: 356
Oluyor, siz beceremiyorsunuz. Programın ne yaptığını anlamış gibi değilsiniz. Program seçtiğiniz programın bellek havuzunda verdiğiniz değeri arıyor, ilgili adresleri döndürüyor. Sonra ise sonuç adresler üzerinden tekrar sorgu yapabiliyorsunuz.

Yani diyelim ki oyunda 1 taşınız var. 1 diye aratırsınız. Sonra 1 taş daha edinip 2 yapar, 2 diye aratırsınız. Sonra taşın tekini yere atarak 1 diye aratırsınız...

Bir yerden sonra oyunun kendi değişkenlerinden hiçbiri sizin yaptığınız değişimi yapmayacağından aradığınız adresi bulursunuz.

Programın yaptığı mantık şu şekilde :

Bana verdiğin değeri oyunun içinde arıyorum. Bu kadar. (En basit anlatım şekli budur. Vavien'in anlattığı bir tık daha detaylı.)

Şimdi diyelim 1000 altınınız var. Siz gidip 200 altınlık bir şey aldığınız zaman oyunda 800 değerine düşer. bu şekilde tekrar edersek ilk yapacağınız sorgu "1000" ile başlamalıdır.

1000,800,600,400,200 diye gidecek. En sonunda anlık değeri bulacaksınız onu alta atıp modifiye edeceksiniz. Ancak 1 ile olan modifiyeler bir tık daha sıkıntılıdır çünkü 1 çok fazla kullanılan bir değer (fotoğrafta belirtildiği gibi). Bu yüzden "azalan değer" kısmını kullanabilirsiniz.

1646849928767.png

Ya da sürekli değeri değiştirmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı