Bendy45
Femtopat
cheat.engine.org dan indirdimBurada program yerine indirdiginiz siteyi sorgulamak lazim. Site guvenilir mi sorusu daha onemli.
cheat.engine.org dan indirdimBurada program yerine indirdiginiz siteyi sorgulamak lazim. Site guvenilir mi sorusu daha onemli.
O chromium hocam. Chromium sanırım Chrome un yeni versiyonu gibi bir şey (tam bilmiyorum)Cevap için teşekkürler kendi sitesinden indirdim ama, ben onu indirdiğimde değişik bir Chrome indirildi yani böyle logosu mavi, ondan dolayı şüphelendim.
Galiba dediniz bu: chromium - Google'da Ara
Sıkıntı yoktur hocam. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Eğer hala şüpheniz varsa Malwarebytes ile bilgisayarınızı taratın.cheatengine.org adlı siteden indirdim.
Yalnız dikkatli olmak gerekiyor ki bu virüslü Chromium'da olabilir.Evet o idi, neden kendi kendine öyle bir program indi acaba?
Hocam chromium neden indirdi diye sorarsan , genellikle reklam oluyor . Onlardanda para kazanıyolar ki haklılar bedava hile yapmanızı sağlıyolar birazcık çorba paraları çıksınCevap için teşekkürler kendi sitesinden indirdim ama, ben onu indirdiğimde değişik bir Chrome indirildi yani böyle logosu mavi, ondan dolayı şüphelendim.
Ben Chromium u sildim fakat.Hocam chromium neden indirdi diye sorarsan , genellikle reklam oluyor . Onlardanda para kazanıyolar ki haklılar bedava hile yapmanızı sağlıyolar birazcık çorba paraları çıksın![]()
Bir şey olmaz sildiyseniz ve herhangi bir mesajı en iyi cevap olarak seçin ve Chromium, Chrome'un açık kaynaklı versiyonu.İlk defa Chromium'u yeni keşfettim, Herkese Ayrı ayrı Teşekkürler.
Ben Chromium'u sildim fakat.
Yalnız dikkatli olmak gerekiyor ki bu virüslü Chromium'da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.