Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, ben Cheat Engine'yi bu linkten indirmeyi düşünüyorum. Sizce güvenilir mi? Ya da kendi sitesi var mı? Güvenli indirebileceğim bir site atar misinız? Link bu
Cheat Engine açık kaynak kodlu ve güvenilir bir program olmasına rağmen bir "cheat engine" olmasından ötürü antivirüsler karantinaya almış durumda. Antivirüslere takılmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz, güvenilirdir.
Kendi sitesinden indirdiyseniz virüslü değildir.Ama bir çok oyun ve yazılım bu uygulamayı 3. parti yazılım olarak gördüğü için hile veyahut virüs olarak tespit edebilir.
Arkadaşlar eskiden Cheat Engine 7.2 varken orijinal sitesinden indirmiştim fakat bir tehdit bulamamıştım şimdi 7.4 sürümünü indirmeye çalıştığımda 19 adet virüs görüyorum:VirusTotal (not: Kaynak farklıdır kendim yaptığım zaman fotoğraf çekeceğim zamanım yoktu)