ZeussX Femtopat Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 13 Çarşamba 14:17 #1 Merhaba. Dün Cheat Engine indirdim fakat PC uyarı verdi, ben de VirusTotal'e attığımda 23 tane buldu. Kendi sitesinden indirdim güvenebilir miyim?
Merhaba. Dün Cheat Engine indirdim fakat PC uyarı verdi, ben de VirusTotal'e attığımda 23 tane buldu. Kendi sitesinden indirdim güvenebilir miyim?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 3.108 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 14:21 #2 Kendi sitesinden indirdiysen güvenebilirsin. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi Gigapat Cep Doktoru Tekniker Antibiyotik Pencere Uzmanı Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 14.018 Makaleler 5 Çözümler 285 Çarşamba 14:30 #3 Çoklu indirme özelliği olduğu ve genelde müdahale yöntemi ile çalıştığı için zararlı olarak görülmesi muhtemel ve doğal. Eğer kaynağınız güvenilir ise kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çoklu indirme özelliği olduğu ve genelde müdahale yöntemi ile çalıştığı için zararlı olarak görülmesi muhtemel ve doğal. Eğer kaynağınız güvenilir ise kullanabilirsiniz.