Cheat Engine virüslü müdür?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Sorum başlıktaki gibi. Cheat Engine virüs içeriyor mu? Baktığım diğer konularda kendi sitesinden indirilirse herhangi bir problem çıkarmayacağı yazmış. VirusTotal ile tarattım ve 18 adet zararlı yazılım buldu. Kaspersky ücretsiz versiyonu, Malwarebytes ve Avira ile tarattığımda herhangi bir zararlı çıkmadı. Sizce güvenilir midir?

Merhabalar. Sorum başlıktaki gibi. Cheat Engine virüs içeriyor mu? Baktığım diğer konularda kendi sitesinden indirilirse herhangi bir problem çıkarmayacağı yazmış. VirusTotal ile tarattım ve 18 adet zararlı yazılım buldu. Kaspersky ücretsiz versiyonu, Malwarebytes ve Avira ile tarattığımda herhangi bir zararlı çıkmadı. Sizce güvenilir midir?

Güvenmeyin bence.

Kendisi zaten bir hile programı. Virüs diye göstermesi normaldir. Ama virüs yoktur. Tabii nerden indirdiğinize göre de değişebilir. Kendi sitesinden indirdiyseniz sıkıntı olmaz ki ben de oradan indirdim. Bende herhangi bir virüs sorunu olmadı.

Yıllardır kullanırım, Programın amacı her türden oyuna profesyonel hile kodlamalarına yardımcı olmak. Detaylı bir bilgim yok kodlama bilmediğim için. Sanırım hile için gerekli oyun içi kodları görmeni sağlayan bir program. Tabii beni ilgilendiren kısmı o değil, beni alakdar eden speedhack bölümü. Bazı story oyunlarda gereksiz yavaş yerleri hızlandırıp geçmemi sağlıyor. Onun dışında internetsiz oyunlarda var olan sayıları istediğin gibi düzenleyebiliyorsun. Örneğin herhangi bir offline oyunda para sayısını yükseltebilir veya azaltabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı