Cheat Engine'de virüs var mı?

Muhammet Emin619

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda hile kullanmak için kendi sitesinden indirmiştim. Kaspersky kapalıydı ardından açtığımda bilgisayarıma bir sürü saçma sapan uygulamaların indiğini fark ettim. Şimdi Kaspersky'ı açtım ve tarama yapıyorum.
Saçma sapan 3 tane VPN inmiş. McAfee inmiş. Cheat Engine adında 8 tane uygulama inmiş. Artık ne yapacağım bilemiyorum.
Aynı zamanda, farklı uygulamaların kaldırma sekmeleride tamamiyle aynı. Ekte gösterdiğim sekme 5 farklı uygulamayı kaldırırken açıldı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-27 143314.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 143314.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 143722.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 143722.png
    360,6 KB · Görüntüleme: 47
Güvenilir bir uyugulama fakat uygulamayı kurarken büyük ihtimal okumadan geçtiniz ve kabul et tuşuna bastınız. Bu tür ücretsiz yazılımlar kazanç elde etmekiçin McAfee gibi programlardan reklam alırlar ve sizden indirme izni alarak bilgisayarınıza indirirler.

Güvenilir bir uyugulama fakat uygulamayı kurarken büyük ihtimal okumadan geçtiniz ve kabul et tuşuna bastınız. Bu tür ücretsiz yazılımlar kazanç elde etmekiçin McAfee gibi programlardan reklam alırlar ve sizden indirme izni alarak bilgisayarınıza indirirler.

Gerçekten mi ya

Peki bu virüsler gider mi bilgisayardan?

Bunları okumadan kabul etmiştim.

Peki ya bunlar normal mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-27 144518.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 144518.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 144653.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 144653.png
    97,5 KB · Görüntüleme: 47
Oyunda hile kullanmak için kendi sitesinden indirmiştim. Kaspersky kapalıydı ardından açtığımda bilgisayarıma bir sürü saçma sapan uygulamaların indiğini fark ettim. Şimdi Kaspersky'ı açtım ve tarama yapıyorum.
Saçma sapan 3 tane VPN inmiş. McAfee inmiş. Cheat Engine adında 8 tane uygulama inmiş. Artık ne yapacağım bilemiyorum.
Aynı zamanda, farklı uygulamaların kaldırma sekmeleride tamamiyle aynı. Ekte gösterdiğim sekme 5 farklı uygulamayı kaldırırken açıldı.
McAffe zaten virüs gibi bir şey, yükleyip kaldıramamıştım, sürekli uyarı falan vermişti. VPN'lere de gelirsek... belki de virüslüdürler. Neden araştırmadan böyle şeyler yapıyorsunuz? Hile kullanmak yasak değil mi? Legal mi bu yapılan?

McAfee zaten virüs gibi bir şey, yükleyip kaldıramamıştım, sürekli uyarı falan vermişti. VPN'lere de gelirsek... Belki de virüslüdürler. Neden araştırmadan böyle şeyler yapıyorsunuz? Hile kullanmak yasak değil mi? Legal mi bu yapılan?

Tek oyunculu bir ortamda yaptığım için pek sorun olmaz bence?

McAfee zaten virüs gibi bir şey, yükleyip kaldıramamıştım, sürekli uyarı falan vermişti. VPN'lere de gelirsek... Belki de virüslüdürler. Neden araştırmadan böyle şeyler yapıyorsunuz? Hile kullanmak yasak değil mi? Legal mi bu yapılan?

Hile kullanmak Online oyunlarda yasaktır. Ve Online oyunlarda Cheat Engine kullanamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı