Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 yıl sonra cevap veriyorum çünki başıma geldi ve çözdüm.boot mod a basın legacy support u uefi ye getirin fn + f10 yeniden başlayacak ve sorun çözülmüştür .lenovo g510 kullanıcısıyım
Selam @Murat5038 hocam ben buradaki adımları izledim hiçbir sonuç alamadım. BIOS'tan gördüğüm kadarıyla harddiskte sorun yok cünkü görüyor PC. Bütün BIOS ayarlarını maalesef topicte ne gördüysem öyle değiştirdim. Son hali bu. Yardımcı olabilirsen minnettar kalırım cünkü bilgisayarı cok aktif kullanmak zorundayım işim gereği ve içerde çok fazla önemli dosya var. AutoCAD ve solid çizimlerim. Umarım HDD sorunum yoktur.
@veys12 Ayarların doğru ancak sistemin Win 8 ve üzeri değilse yanlış. Win 8 üzeri ise işletim sistemi arızası olması muhtemel bu ayarlardan boot edip sistemi yeniden fomatlayın. Yedekleri live bir usb ile alabilirsiniz.