Check cable connection.. ! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM hatası (Videolu)

alpeertunga

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İlk konumda direk soru sormak istemezdim ama cidden zor durumdayım, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım ve ne denediysem olmadı.

Bugün Lenovo g510 modelini aldım, freedoslu idi. Windows 8.1 kurmak için bootladım diski clean ederek kurmak istedim, ama ne olduysa clean ettikten sonra oldu; Bir daha giremedim. Niye clean derseniz, Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk gpt bölümü stilinde hatasının çözümü bildiğim kadarıyla böyle idi ki hep böyle yaptım kurdum. Üşenmedim bir de video çektim. Bios'a bile giremiyorum, bios'u geçin bilgisayarın geri yükle tuşu bile çalışmıyor.

Video: https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/..._=1407789672_9ca5446ed4c0b660aee2c629419aa102

Aklıma gelenler,
- HDD gitti geçmiş olsun yarın hdd alacağız,
- Ciddi ciddi kabloda sıkıntı var bir bilgisayarcıya götür, yalnız daha sıfır bilgisayar açalı 20-30 dk oldu,
- Evde kendin yapabilirsin, ben yardımcı olacağım diyen değerli arkadaşımız çıkacak? Bayağı baktım nette ama bir türlü kesin çözümü bulamadım..

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam komut dosyasından diskleri sıraladım, ardından disk 1 vardı zaten tek onu clean ettım.

Cihazın tüm bağlantılarını kes bataryayi da sök. 5 dakika bekle. Sonra bataryayı tak. Cihazı açarken FN+f8 yaparak boot menüsüne ulaşmaya çalış.

Hocam suan bios'a girebildim, 15 dk bekledim böyle duruyor şu an.

AZy2QX.jpg

Ne yapayım? Flash'ı takıp formatlıyayım mı?

Maalesef olmadı. Kaydet dedim çıktım, flashı taktım yemedi.

Şu an bios'a da giremiyorum tekrar, sanırım beklemem gerekiyor :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı