Check your Undervolting & OC settings hatası

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum 2 günden beri. Bazen ekran gidip geliyor, ayarlar bozuluyor. Bazen de Afterburner'dan ayar değişince ekran donuyor, restart atmadan düzelmiyor. Önceden bu ayarla stabil çalışıyordum.

IMG_20220418_101747.jpg

Son düzenleme:
Şuan hasar görmemiş olabilirler ama ilerde hepten gidebilirler. O fırakanslarda çalıştırıyorsanız, oldukça serin tutmalısınız. Aksi takdirde aldığınız o hatalar daha çok yüksek ısıdan dolayı sıklaşır ve dediğim gibi, RAM'ler hepten gidebilir.

Şu an hasar görmemiş olabilirler ama ileride hepten gidebilirler. O fırakanslarda çalıştırıyorsanız, oldukça serin tutmalısınız. Aksi takdirde aldığınız o hatalar daha çok yüksek ısıdan dolayı sıklaşır ve dediğim gibi, RAM'ler hepten gidebilir.

Sıcaklık yüksek mi şu an sizce 52-54derece arasında gidiyor. Mem clock düşürünce hem hashrate düşüyor hem de sıcaklık biraz daha artıyor gibi hocam.

@sfkulusoy GPU için 50-60 çok değil ancak bilirsinizdir, RAM'ler çok daha fazla ısınır.
MEM Clock'u düşürdükten sonra işlemci sıcaklığının kısmen artması normal ama RAM'ler de daha serin çalışır.

Aldığınız hata gün içinde mi yoksa gece mi daha çok oluyor?

@sfkulusoy GPU için 50-60 çok değil ancak bilirsinizdir, RAM'ler çok daha fazla ısınır.
Mem Clock'u düşürdükten sonra işlemci sıcaklığının kısmen artması normal ama RAM'ler de daha serin çalışır.

Aldığınız hata gün içinde mi yoksa gece mi daha çok oluyor?

Bugün sabah bu uyarıyı verdi sadece onun dışında böyle uyarı almadım sadece bazen mining açıp Afterburner'dan ayarları yapınca ekran gidip geliyor sonra tekrar ayarlayınca düzeliyor çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı