'Checking Media Presence' Hatası

Keremmm

Decapat
CS:GO oynarken aniden bilgisayar güncelleniyor deyip bu sayfaya attı beni. Bilgisayarımı açamıyorum ne yapmam lazım?

IMG_20191005_002717.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girin ve Windows kurulumunuz UEFI ise Boot sıralamasında en başa Windows Boot Manager girdisini alın. Eski tip kurulum ise Windows kurulu diski ilk sıraya alın.

BIOS'ta disk gözükmüyorsa bozulmuş olabilir. Zira bu ekrana bakacak olursak sistem boot edecek bir disk bulamıyor. Tabi bunun sebebi UEFI/Legacy ayarı da olabilir dediğim gibi.

BIOS'a girin ve Windows kurulumunuz UEFI ise Boot sıralamasında en başa Windows Boot Manager girdisini alın. Eski tip kurulum ise Windows kurulu diski ilk sıraya alın.

BIOS'ta disk gözükmüyorsa bozulmuş olabilir. Zira bu ekrana bakacak olursak sistem boot edecek bir disk bulamıyor. Tabi bunun sebebi UEFI/Legacy ayarı da olabilir dediğim gibi.
Merhaba Recep bey. Bu hatayı aldıktan sonra bilgisayarı kapatıp ssd ve hdd sata bağlantı yerlerini değiştirdim ve bir daha ekrana hiç görüntü gelmedi. Sonra değiştirdiğim ssd ve hdd sata giriş yerlerini eski haline getirdim yine ekrana görüntü gelmedi. Hatanın çözümünü bilmediğim için bios açıldığın da sürekli bios dan çıkış yaptım. Bir daha da ekrana bu hata ile ilgili görüntü gelmediği için bios a giremedim (ekrana hiçbir şekil de görüntü akışı sağlanmıyor). Öneriniz nedir veya bu konuyla ilgili videonuz var mı, lütfen yardımcı olun.

Anakartım da dram ışığı sarı yanıyor bunun anlamı nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20191005_021056.jpg
    IMG_20191005_021056.jpg
    462 KB · Görüntüleme: 311
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı