Sistem açılırken "to skip disk checking press any key" hatası

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 2, 3 gündür bilgisayarı açarken Windows 10 "to skip disk checking press any key" hatası alıyorum ve beklediğim zaman yüzde dolmaya başlıyor. Herhangi bir tuşa basınca da atlıyor. Bazen de bir tuşa bastığımda görüntü gidiyor. HD Tune programı ile test ettim. Sonucu koyuyorum buraya. SSD'de sanırım bir sıkıntı var. Anlayan, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Sorun yok kullanmaya devam edin. Sadece kabloların doğru yere takıldığına ve sıkı takıldığına emin olun yeterli. Ek olarak imzamdan Aida64 sonucunu da bir paylaşırsanız iyi olur.

İmza sistemini bilmiyorsunuz anlaşılan. İmzada bu link vardı tıklayıp rehbere göre sonucu paylaşın.

İmza sistemini bilmiyorsunuz anlaşılan. İmzada bu link vardı tıklayıp rehbere göre sonucu paylaşın.
İndir Report htm şifre 12345

Şu sürücüyü bir yükleyin. Smart değerlerinde bir anormallik görünmüyor ama sıcaklık biraz daha artmış nereye taktılarsa farklı bir yere bağlayın SSD'yi.
Tamam yükleyeceğim. SSD güzel yerde önünde tam fan var hdd ile altlı üstlü takılmış kontrol ettim. Kasa da bölmeleri var oraya takmışlar.
Tamam yükleyeceğim. SSD güzel yerde önünde tam fan var hdd ile altlı üstlü takılmış kontrol ettim. Kasa da bölmeleri var oraya takmışlar.
Yeni sürücü güncellemesi bulmadı vermiş olduğunuz program.

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsü değil mi bu ?
Verdiğimin içinde sadece ekran kartı değil Chipset de var indirdiğin dosya içeriğine iyi bakın başka dosyalar olması lazım eğer yoksa İndirildi olanı kurup özel kurul ile Ekran sürücüsünü işaretsiz bırakıp kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı