Chelsea Twitter Hesabında LGBT İle Alakalı Paylaşımlar Yapıyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini bayramları da paylaşıyorlar. Sıkıntı yok, bizden başka bu konuyu bu kadar dert eden var mıdır bilmiyorum.
Futbolu takip etmiyorum, kimin kime sapladığı da önemli değil.
Bu saçma sapan ideoloji meseleleri ile çocukların ve azınlıkların temiz düşüncelerine müdahele ediyorlar, kayış orada kopuyor.
 
Gaylık = kanser. Bu dünya için kanserli hücreler başka hiçbir şey değil. Şöyle düşün dünyadaki herkes hetero olursa dünya aynı şekilde devam eder. Ama dünyadaki herkes homo olursa eğer tüm ırk yok olur. Who (world health organization) zaten bunu hastalık olarak belirlemiş durumda.

Kesinlikle, ben deyince kızıyorlar, ama durum böyle.
 
LGBT Dediğimiz olay son zamanlarda çıkan bir şey değil, tarihin başlangıcından beri olan bir şey. Öyle ki hayvanlarda bile bu durum görülebiliyor buraya kadar her şey tamam. Fakat bu durumu insanların gözüne gözüne sokmaları rahatsız edici, Madem ötekileştirilmek istemiyorlar onlarda normal karşılanmak istiyorlar bunun yolu sokaklara dökülüp provokasyonlar yaparak insanları rahatsız etmek değil. normal karşılanmak istiyorlarsa normal davransınlar. bazen öyle insanlarla karşılaşıyorum ki adamın tek olayı LGBTQ+ üyesi olmak, yahu kardeşim senin başka bir vasfın yok mu? tek olayın bumu? anladık evet gaysin ama bunu sürekli dile getirmeye ne gerek var? ben nasıl çıkıp koca 1 ayı sadece öyle istiyorum diye sahiplenemiyorsam bunu onların da yapmalarının gerek olmadığını düşünüyorum.
Haklısın hocam. Körü körüne savunmayı sevmem ve herkesin fikrine saygı duyarım benimkisine saygı duyulduğu sürece.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı