Cherry MX blue switch klavye önerisi

MessininFedaisi

Hectopat
Daha fazla  
1500 lira civarında bir bütçem var. Bütçem net değil parasına değecek olan ürünü almak istiyorum. Yani fiyatına göre iyiyse 1000 liralık ürünü de önerebilirsiniz. 2000 liralığı da.

Evet öyle hocam. Klavyeyi Türkçe kullanmak istiyorsanız Windows dilini Türkçe yapmanız yeterli.

Üstündeki tuşlar sadece Almanca harflere sahip. Örneğin siz æ yazan tuşa bastığınızda klavye a yazabilir yani Türkçe kullanabilirsiniz ayarlayınca sıkıntı olmaz.

Farkındayım da ben niye başka tuşa basayım. Babamın laptopu İngilizce klavye. Kullanmak çok sıkıntı onunla uğraşmak istemiyorum. Ş tuşunun ş harfinde olmasını istiyorum.

Farkındayım da ben niye başka tuşa basayım. Babamın laptopu İngilizce klavye. Kullanmak çok sıkıntı onunla uğraşmak istemiyorum. Ş tuşunun ş harfinde olmasını istiyorum.
Çıkabilirim derseniz NX II dışında yurt içi Türkçe klavye önermem. NX II 2400 TL'ye değer mi derseniz Türkçe ve yurt içi şartsa kesinlikle değer. NX II snow switch rede benzerdir belki size Scope II RX daha iyi olur Youtube'dan seslerini dinleyebilirsiniz.

Çıkabilirim derseniz nx II dışında yurt içi Türkçe klavye önermem. Nx II 2400 TL'ye değer mi derseniz Türkçe ve yurt içi şartsa kesinlikle değer. Nx II snow switch rede benzerdir belki size scope II RX daha iyi olur YouTube'dan seslerini dinleyebilirsiniz.

Hocam peki bu blue switch mi? Ayrıca geri ödeme sayfasında aynı modeli göremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı