Klavye almaya karar verdim. Almışken iyisini alayım diyorum ama fiyatlar malum. Forumda gezinirken bir arkadaş Gigabyte GK83 klavyesini önermiş. 220 TL'ye Cherry MX! Fakat stokları tükenmiş. O klavye gibi görüntüye değil de performansa önem veren başka bir klavye öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hepinize çok teşekkür ederim biliyorum Cherry MX çok üst düzey bir marka fakat Gigabyte GK83'ün fiyatına yakın fiyatta bir model söyleseniz. Böyle RGB'si olmadığı için fiyatı düşük olan gibi mesela tekrardan teşekkür ederim.
Hepinize çok teşekkür ederim biliyorum Cherry MX çok üst düzey bir marka fakat Gigabyte GK83'ün fiyatına yakın fiyatta bir model söyleseniz. Böyle RGB'si olmadığı için fiyatı düşük olan gibi mesela tekrardan teşekkür ederim.
Force K83'ü 220 TL'ye almıştım ve Cherry MX Red idi arkadaşlar. Bunun yanında şu an ne yazık ki böyle bir fiyata Cherry kullanan klavye bulmanız mümkün değil.
Force K83'ü 220 TL'ye almıştım ve Cherry MX Red idi arkadaşlar. Bunun yanında şu an ne yazık ki böyle bir fiyata Cherry kullanan klavye bulmanız mümkün değil.
İyi bir indirim yakalamışsınız demek ki Eskiden de o kadar ucuz değildi çünkü. Keşke stoklara yeniden gelse, insanlar 500 liraya red switch ürün bulamıyor.