Cherry MX Red Silent vs Romer-G

Akınar35

Megapat
Daha fazla  
İki klavye arasında kaldım. Sessiz bir oyun ve günlük ihtiyaçlarımı karşılayacak bir şeye ihtiyacım var.

• Logitech G Pro (romer-g)
  • Fnatic miniStrek (red silent)

Asıl amaç sessizlik ve oyun. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende silentı seçmeyi düşünüyorum fakat çoğu profesyonel romerg kullanıyor oynayacağım oyunlar fps türü bir sıkıntı yaratırmı
Romer-G anahtar kullanan klavye olmadan FPS oyun nasıl oynayabilirsin ki, oynayamazsın. Oyuna bile giremezsin Romer-G olmadan valla.
Hayır yaşın ufaktır, anlamıyorsun diyeceğim 19 yaşında yetişkinliğe adım atmış adamsın. Cherry veya benzeri Red switch kullanan bir klavye de alsan FPS oyunda oynarsın dileğin başka oyunları da.

Romer-G olmadan oyun oynarsın da, daha kötü oynarsın. Daha iyi oynamak istiyorsan hemen Romer-G anahtarlı bir klavye 1ms bir monitör ve 16000 DPI fare almalısın.(!)

İki switch de alınabilir, Romer-G'nin hissiyatını genelde beğenmiyorlar ama bence güzel. Ben olsam Logitech'in teknik desteğinden dolayı G Pro'yu alırdım, bir problem olduğunda fazlasıyla ilgileniyorlar.

Romer-G anahtar kullanan klavye olmadan FPS oyun nasıl oynayabilirsin ki, oynayamazsın. Oyuna bile giremezsin Romer-G olmadan valla.
Hayır yaşın ufaktır, anlamıyorsun diyeceğim 19 yaşında yetişkinliğe adım atmış adamsın. Cherry veya benzeri Red switch kullanan bir klavye de alsan FPS oyunda oynarsın dileğin başka oyunları da.
Sadece emin olmak istiyorum. Alıcağım klavyeler yüksek fiyatlı.
Romer-G olmadan oyun oynarsın da, daha kötü oynarsın. Daha iyi oynamak istiyorsan hemen Romer-G anahtarlı bir klavye 1ms bir monitör ve 16000 DPI fare almalısın.(!)

İki switch de alınabilir, Romer-G'nin hissiyatını genelde beğenmiyorlar ama bence güzel. Ben olsam Logitech'in teknik desteğinden dolayı G Pro'yu alırdım, bir problem olduğunda fazlasıyla ilgileniyorlar.
Dediğim gibi amacım sessizlik ve oyun performansı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı