Cherry MX red Switch %60 - %65 klavye önerisi

Bütçe
2500

Haliron

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ilk defa konu açıyorum. Uzun zamandır mekanik klavye bakıyorum tam istediğim gibi bir şey bulamadım. Cherry MX red Switch kullanılan %60 ya da %65'lik klavye önerebilirseniz sevinirim. AliExpress'ten falan da olur hiç sıkıntı değil düzgün bilindik marka olması ve belirttiğim özellikleri taşıması yeterli. Bütçem maksimum 2500. şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, ilk defa konu açıyorum. Uzun zamandır mekanik klavye bakıyorum tam istediğim gibi bir şey bulamadım. Cherry MX red Switch kullanılan %60 ya da %65'lik klavye önerebilirseniz sevinirim. AliExpress'ten falan da olur hiç sıkıntı değil düzgün bilindik marka olması ve belirttiğim özellikleri taşıması yeterli. Bütçem maksimum 2500. şimdiden teşekkür ederim.

Hocam cheryy olması sartmı onun yerıne Gateron yellow Pro Switch'lı klavyele onerebılırım hatta guzel klavye kasası ıle Custom bıle yapılır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Su sese benzer guzel keycapsler ıle yapılır ç sıze yardımcı olarbılırım vıdeonun acıklamasında zaten bılgı var.

Hocam cheryy olması sartmı onun yerıne Gateron yellow Pro Switch'lı klavyele onerebılırım hatta guzel klavye kasası ıle Custom bıle yapılır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Su sese benzer guzel keycapsler ıle yapılır ç sıze yardımcı olarbılırım vıdeonun acıklamasında zaten bılgı var.

Ya aslında cherry mx istememin sebebi basış hissiyatı, geçen gün internet kafeden corsair kb70 klavye kullandım ve çok hoşuma gitti hissiyatı ve sesi ondan dolayı istiyorum. Custom yapmayı düşünüyorum becerebilir miyim bilmiyorum. Zaten stock klavye alırsam keycaplerini kablosunu vs değiştirmeyi düşünüyorum. Bir önerin var mı

Ya aslında Cherry MX istememin sebebi basış hissiyatı, geçen gün internet kafeden Corsair KB70 klavye kullandım ve çok hoşuma gitti hissiyatı ve sesi ondan dolayı istiyorum. Custom yapmayı düşünüyorum becerebilir miyim bilmiyorum. Zaten stock klavye alırsam keycaplerini kablosunu vs değiştirmeyi düşünüyorum. Bir önerin var mı?

Hocam şimdi okula gideceğim eve gelince videonun yorumlarından bana ulasabilirisiniz orada saat 4 gibi evde olurum beraber toplarız. Bir de sıkıntı etmeyin hocam toplarsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı