Cherry MX Red Switch Klavye Tavsiyesi

tayfunsagdic

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Sistemleri Mühendisi
Arkadaşlar yeni sistem topladım ve tek eksiğim klavye kaldı. Yumuşak basımlı uygun fiyatlı bir klavye arıyorum lakin internette uzun süre gezinmeme rağmen bulamadım. Cherry MX red switch araştırmalarıma göre bana en uygun olanı. Klavye önerilerinizi bekliyorum mümkün olduğunca düşük bütçeli almaya çalışıyorum.
Ayrıca enter tuşu büyük olmasını istiyorum özellikle yazı yazarken küçük enter rahatsız ediyor elim takılıyor.

Evet gayet memnunum. Zaten Cherry MX Red alacağım derseniz en uygun 400-450 lira aralığında. Ama onlarda da RGB, bilek desteği, multimedya tuşları olmayabiliyor yada uygulamaları çok tatmin edici olmuyor almışken 200 lira daha fazla verip K70 mk2 almak daha mantıklı geldi. Tabi bu kararı sizin vermeniz gerekiyor.

Tamamen klavyede rahat yazabilmeye odaklanmıştım. RGB benim için çok önemli değil kırmızı led yeter de artar bile. Bu klavye üzerine düşünüyorum tuş hissiyatının da hafif olduğu söyleniyor muhtemelen bu fiyata daha iyisini alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…