Cherry MX Red vs Cherry MX Black

Tomori Chan

Picopat
Arakdaşlar olay başlıktai gibi. Hemen kısaca özet geçeyim: Red switch için basımı çok hafif yanlışlıkla basıyorum gibisinden yorumlarda bulunmuşlar, Black switch için de çok ağır basmakta zorlanıyorum demişler. Ben basımı biraz zor membran kullanıyordum o yüzden daha ihtimal veriyorum Black Switch’e. Zaten galiba basım için harcanan güç miktarı dışında farkları yok.
@Sylveon pardon rahatsız ediyorsam ama klavye konusunda çok bilgili olduğunuz düşünüyorum konuya bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Red Switch benzeri bir klavye kullanıyorum şu an şöyle söyleyeyim çok kolay alışalacak bir şey.

Zaten siyah Switch bulmanız Türkiye içerisinde pek mümkün değil.

Çok teşekkürler peki türkçe harflere sahip bir Cherry MX klavye önerebilir misiniz çok rica etsem.
Red switch benzeri bir klavye kullanıyorum şu an şöyle söyleyeyim çok kolay alışalacak bir şey.

Zaten siyah switch bulmanız Türkiye içerisinde pek mümkün değil.
Aynı zamanda klavye ezber kullanmıyorum yazı yazarken bakmak zorunda kalıyorum.:(

Red switch:

Blue/Brown alternatif:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı