Cherry Omoda 5 Pro alınır mı?

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar Cherry Omoda 5 almaya karar verdik fakat Pro versiyonları var artık bayilerde. Pro modeli çok güzel daha gelişmiş fakat 183 beygirden 145 beygire düşürülmüş benim için sorun yok ama çoğu kişi çekmez falan demiş aynı segmentteki diğer modeller ile karşılaştırınca çok daha iyi gibi sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
145 HP tamamen pazarlama taktiğiyle alakalı. Çünkü tigo7 ve 8 de aynı motor aynı güç vardı fakat fiyat olarak tigo7 ve 8'den daha ucuzdo omoda5 bu nedenle ne kadar para o kadar HP demiş çinliler. Eğer tigo7 eskisi gibi güçlüyse onu tercih etmenizi öneririm.

Selam arkadaşlar, Cherry Omoda 5 almaya karar verdik fakat Pro versiyonları var artık bayilerde. Pro modeli çok güzel daha gelişmiş fakat 183 beygirden 145 beygire düşürülmüş benim için sorun yok ama çoğu kişi çekmez falan demiş aynı segmentteki diğer modeller ile karşılaştırınca çok daha iyi gibi sizce alınır mı?

Şimdi konfor olarak bakacak isek bagaj çok küçük koltuklar çok sığ birbirine öndeki kişi koltuğu arkaya çekmek istese arkadaki sıkışıyor onun dışında cam tavan artısı var araç içi özellikleri fiyatına göre güzel ama ben Tiggo 7 Pro veya Tiggo 8'den yanayım şahsi görüşüm arabadan çok anlamam sadece kullandığım için görüşlerimi söyledim

Selam arkadaşlar Cherry Omoda 5 almaya karar verdik fakat Pro versiyonları var artık bayilerde. Pro modeli çok güzel daha gelişmiş fakat 183 beygirden 145 beygire düşürülmüş benim için sorun yok ama çoğu kişi çekmez falan demiş aynı segmentteki diğer modeller ile karşılaştırınca çok daha iyi gibi sizce alınır mı?
Omoda 5 alinirdi ama bence pro bu fiyatlara alinmaz ve 145 hp olayi hos olmadi. Cekmez diyenler ne kullaniyor cok merak ediyorum elbette ceker ama hos olmamis.

Full paketi alacaksaniz onun yerine Cupra Formentor tercih edin.

Omoda 5 alinirdi ama bence Pro bu fiyatlara alinmaz ve 145 HP olayi hos olmadi. Cekmez diyenler ne kullaniyor cok merak ediyorum elbette ceker ama hos olmamis.

Full paketi alacaksaniz onun yerine Cupra Formentor tercih edin.

Kanka yüklü halde 200'ü görüyoruz biz nasıl çekmez gayet güzel ama bagaj konusunda çok ayarım bu arabaya hiçbir şey sığdıramıyorum

Ben Tiggo7 Pro ile uzun yol yaptim, dehset gidiyor, 145 beygir de gayet ceker bence de hocam. Omoda 5'in arka bas mesafesini cok sevemedim

Dostum omoda 5 ile tek sorunum yapısı tabiri caiz ise ön koltuğu öne cekine arka taraf sıkışıyor arkaya çekince ön sıkışıyor içine bir şey sığmıyor yani BSUV olarak bence başka tercihler vardır üstelik yolda biraz da sallantı yapan bir araba uzun yol yaparsanız muhtemelen 1 gün yataktan kalamazsın biraz tuhaf bir araç keşke almasaydın diyor muyum evet ama bu fiyata da başka bir araba bulmam zor

Dostum omoda 5 ile tek sorunum yapısı tabiri caiz ise ön koltuğu öne cekine arka taraf sıkışıyor arkaya çekince ön sıkışıyor içine bir şey sığmıyor yani BSUV olarak bence başka tercihler vardır üstelik yolda biraz da sallantı yapan bir araba uzun yol yaparsanız muhtemelen 1 gün yataktan kalamazsın biraz tuhaf bir araç keşke almasaydın diyor muyum evet ama bu fiyata da başka bir araba bulmam zor
Omoda 5 ile yapamadim hocam onu bilemiyorum ama bana arka bas mesafesi cok alcak geldi, yuksek ihtimalle uzun yolda genel olarak rahatsiz verecektir dediginiz gibi. Aynen oyle hocam bu paralara bu donanimda arabalar yok, kalite konusundan da bu fiyattaki fransizlardan bence cok daha kaliteli bir ic mekani var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı