Cherry Tiggo 7 Pro Max vs Hyundai tucson

Tiggo 7 pro maxin en dolusu o para etmiyorsa Tucsonun en boşu nasıl ediyor be reis.
Ek vergisi olduğu için böyle düşünüyorsun ama kar marjını daha düşük tutuyorlar.
O paraya tucsonun en boşunu alabiliyorsun, hyundai nin ne kadar geçirdiğini sen hesap et artık.
Chery de verdiğin paranın karşılığını daha fazla alırsın bence.

Tiggo 7 pro maxin en dolusu o para etmiyorsa Tucsonun en boşu nasıl ediyor be reis.
Ek vergisi olduğu için böyle düşünüyorsun ama kar marjını daha düşük tutuyorlar.
O paraya tucsonun en boşunu alabiliyorsun, hyundai nin ne kadar geçirdiğini sen hesap et artık.
Chery de verdiğin paranın karşılığını daha fazla alırsın bence.
Chery'nin araclarini onceden ovdugumu onceki mesajlarimda gorurseniz anlarsiniz fakat pro max modelleri icin suanda o parayi vermem, Tucson'un en bosunu tercih ederim. Cunku Hyundai yillardir ulkemizde olan ve dunya uzerinde de kullanilan bir marka, ve zaten Tucson gayet kaliteli. Tiggo 7 Pro Max 1.5 milyon civari olsaydi alinabilirdi ama ikisi de ayni fiyat, vergi durumlari olmasaydi da zaten o fiyatlarda olurdu bence.

Tucsonun da Chery binde Facebook sayfalarına üye olun karar vermenizde yardımcı olur belki, yaşanan sorunlar ve markanın yaklaşımını gozlemlersiniz

Hocam aslında pahalı değil raporla alacağım için 880 bin TL'ye düşüyor.

Tucson da güzel araba fakat çok boş yani arka tarafta klima menfezi bile yok stopları halojen.

Hocam aslında pahalı değil raporla alacağım için 880 bin TL'ye düşüyor.

Tucson da güzel araba fakat çok boş yani arka tarafta klima menfezi bile yok stopları halojen.
Halojeni gectim o degistirilir de arkada klima olmamasi cidden oyle buyuk bir arac icin sacma. Arkadasin dedigi gibi iki aracta iyidir ama ben sanirim bu sefer Tucson secerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı