Tucson, bence tiggo7 pro max'ler o paralari etmezler henuz, Tiggo7 pro zamaninda deseydiniz elbette ederdi, clio ile ayni fiyatti.Selam arkadaşlar, 7 Pro Max'in en dolusu vs tucsonun en boşu sizce hangisi?
Selam arkadaşlar, 7 Pro Max'in en dolusu vs tucsonun en boşu sizce hangisi?
Chery'nin araclarini onceden ovdugumu onceki mesajlarimda gorurseniz anlarsiniz fakat pro max modelleri icin suanda o parayi vermem, Tucson'un en bosunu tercih ederim. Cunku Hyundai yillardir ulkemizde olan ve dunya uzerinde de kullanilan bir marka, ve zaten Tucson gayet kaliteli. Tiggo 7 Pro Max 1.5 milyon civari olsaydi alinabilirdi ama ikisi de ayni fiyat, vergi durumlari olmasaydi da zaten o fiyatlarda olurdu bence.Tiggo 7 pro maxin en dolusu o para etmiyorsa Tucsonun en boşu nasıl ediyor be reis.
Ek vergisi olduğu için böyle düşünüyorsun ama kar marjını daha düşük tutuyorlar.
O paraya tucsonun en boşunu alabiliyorsun, hyundai nin ne kadar geçirdiğini sen hesap et artık.
Chery de verdiğin paranın karşılığını daha fazla alırsın bence.
Halojeni gectim o degistirilir de arkada klima olmamasi cidden oyle buyuk bir arac icin sacma. Arkadasin dedigi gibi iki aracta iyidir ama ben sanirim bu sefer Tucson secerdim.Hocam aslında pahalı değil raporla alacağım için 880 bin TL'ye düşüyor.
Tucson da güzel araba fakat çok boş yani arka tarafta klima menfezi bile yok stopları halojen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.