Hocam bilgim yok bu araba hakkında fakat rakibi cupra formentor sanırım çok güzel araba gerçekten bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam Omoda 5 gibi 1.300.000 TL'ye ikinci el veya sıfır farketmez araç öneriniz var mıdır yoksa Omoda 5 iyi mi? (SUV önerirseniz daha iyi olur.)Bahsedilen Cupra Formentor'a bindim sürme şansım olmadı ama bütçenin fazla üzerinde olacaktır diye düşünüyorum, Omoda 5'e bindimde sürdümde bence kullanması rahat bir araçtı, kendi arabamla (2013 F30/320D) kıyaslarsamda çok fazla teknolojik ve ekran dolu geldiğini söyleyebilirim onun dışında direksiyon tutuş olarak bir tık rahatsız ve aslından fazla büyük araba sürüyor hissine kaptırdı beni hatta baktığınızda ne alaka diyeceksiniz ama eski Ford Connect'leri andırdı bana onun dışında yol tutuşu ve konforu olarak ben beğendim özellikle dönüşlerde kontrolü ve özellikle yalıtımı hoşuma gitti diyebilirim. Ekranların özellikle bilmediğiniz bir şehirde büyük faydasını göreceksinizdir, ses sistemi çok zevkliydi diyemesemde mükemmel olmasa bile idare edecektir bu ne biçim şey demezsiniz çok yüksek ses alışkanlığınız yoksa hoşunuza gidecektir.
Son piyasayı tam bilmiyorum bilmiyorum ama en son bildiğim Mercedes GLA'lar bulunabiliyorlardı halen bulunuyorlarsa değerlendirilebilir, yeni Tucson olabilir, bir tık eski olacaktır değeceğini sanmıyorum ama BMW X3 olabilir, Opel Grandland X olabilir diyebilirim. Onun dışında MG'nin bir modeli var trafikte görüyorum o olabilir, yerli milli TOGG olabilir, ikinci elde varsa Tesla'lardan bir bakış atılabilir biraz farklı bakarsakta.Hocam Omoda 5 gibi 1.300.000 TL'ye ikinci el veya sıfır farketmez araç öneriniz var mıdır yoksa Omoda 5 iyi mi? (SUV önerirseniz daha iyi olur.)
Sağolun hocam.Son piyasayı tam bilmiyorum bilmiyorum ama en son bildiğim Mercedes GLA'lar bulunabiliyorlardı halen bulunuyorlarsa değerlendirilebilir, yeni Tucson olabilir, bir tık eski olacaktır değeceğini sanmıyorum ama BMW X3 olabilir, Opel Grandland X olabilir diyebilirim. Onun dışında MG'nin bir modeli var trafikte görüyorum o olabilir, yerli milli TOGG olabilir, ikinci elde varsa Tesla'lardan bir bakış atılabilir biraz farklı bakarsakta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.