Merhaba arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum. Aslında hata mı pek anlayamadım normalde diskte 55 plot var ancak hpoolda 16 tanesi ile mining yapıyor. Bu sayı bazen 9 oluyor. Bazen de hata vermeden mining yapıyor. Sorun nedir? Anlayan biri yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum. Aslında hata mı pek anlayamadım normalde diskte 55 plot var ancak hpoolda 16 tanesi ile mining yapıyor. Bu sayı bazen 9 oluyor. Bazen de hata vermeden mining yapıyor. Sorun nedir? Anlayan biri yardımcı olabilir mi?
Kendim de chia mining yapıyorum, ssd'nin ne işe yaradığını emin olun biliyorum. Arkadaş bir sorun yaşayıp çözümü için foruma yazmış, sizin gibi insanlar da yardımlaşma forumunu ağlama duvarına çeviriyor. Bunu belirttim, anlamadıysanız daha açık bir şekilde açıklayabilirim.
Arkadaş plotların neden gözükmediğini soruyor, diğeri ise neden ssd alıyorsunuz stoklar bitti diyor. Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız var sanırım. Size iyi forumlar.
ne advance i hemşerim. yatan diyorum sana. bilmiyorsan yorum yapma. aeyovıc. klasörün içindeki log klasörünü sil. consol a baştan ekle. düzeliyor. farming yaptığın klasör ile plot oluşturduğun klasör aynı ise sıkıntı yaratabiliyor. sakın plotları silme.