Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Mantıklı. Peki ileride başka havuzlar açılma ihtimali var mı? Dönüyor mu böyle dedikodular yabancı forumlarda?

Hafta sonu resmi havuzu açılacak diye bir söylenti var. Resmi havuzun bi an önce açılması lazım yoksa Chia borsası çökebilir. %51 saldırısı gelebilir.

Hafta sonu resmi havuzu açılacak diye bir söylenti var. Resmi havuzun bi an önce açılması lazım yoksa Chia borsası çökebilir. %51 saldırısı gelebilir.
Tamamdır. Siz biraz daha bilgilisiniz bu konuda. O yüzden arada bir gelişmeleri bu konuya eklerseniz çok güzel olur bizim gibi yeni başlayanlar adına.

Tamamdır. Siz biraz daha bilgilisiniz bu konuda. O yüzden arada bir gelişmeleri bu konuya eklerseniz çok güzel olur bizim gibi yeni başlayanlar adına.

Konuyu düzenleyemiyorum maalesef.
Blog'a aktarsalar keşke konuyu.
Bende sürekli araştırma yapıyorum 1-2 bir şey öğrendim.

Şu anda chia coin para kazandırıyor mu ? Yoksa tamamen biriktirme mi yapılıyor.

Şu anda chia coin para kazandırıyor mu ? Yoksa tamamen biriktirme mi yapılıyor.
Şuan daha hiç kazanamadım. Chia'yı satabiliyorsun. Chia kazandığında güzel fiyata satabilirsin ama artık havuzlara katılmak lazım zorluğu çok yükseldi. Şuan zorluk 170 yarın 190'a yakın bir değer olacak. İnanılmaz bir düzeyde yükselecek.

Havuzdan şuan. 1TB ile 0.0013 kazandım. Daha bu öğlen başladım. Hesabımda gözükmüyor şimdilik. Sabah 7-8 gibi cüzdana gelecekmiş. İnşallah doğrudur.

Bakalım 0.2 olduğunda çekebilecek misiniz. Bence epey kazançlı 1 TB ile bile.

8 TB bir disk günde ne kazandır bugün itibari ile? Sitelerde ki rakamlar değil de sizin gerçekte kazandığınıza göre ne kazandırır.

Burada sanırım SSD ile oradan HDD aktarmak mantıklı olacaktır. 1 TB hızlı bir SSD ile yüksek boyutlu yatırım yapılabilir mi acaba? Karşılığı var mi? 6x8 8x8 bir bilgisayara bağlanabilir.

Transfer için işlemci ve RAM de önemli sanırım.
Üretim yapan arkadaşlardan gerçek rakamları ogrenebilir miyiz?
Umarım öyle değildir. Fakat yanlış hesaplamadıysam sizin 1TB disk ile 0.2'ye ulaşmanız yaklaşık 85 gün alacak gibi.
0.2 su anda kaç para yapıyor hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…