Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Emirhan bu plotları oluşturdukdan sonra bir chia bulmasını mı bekleyeceğiz, yoksa oluşturduğumuz plotları bir yere aktarım mı yapmamız gerekiyor. Bir fikrin var mı?

3TB'lık plot oldu 7TB toplam disk im var dolunca ne olacak onu halen daha anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diski plotlar ile dolduracaksın sonra Chia bulmayı bekleyeceksin.

Ben de dun başladım, 2 gunde 10 plot cikti daha (2 tane 200GB, 8 tane 100GB).

1TB M.2 ile ayni anda 4 plot yapiyorum, 3 tanesini ana M.2'de yaparken 1ncisi bitince 4ncuyu baslatiyor, eger yer kalmazsa da external SSD'yi 2nci temp lokasyon olarak kulaniyor. Boylece es zamanli olarak 1TB HDD ile 4 plot yapabiliyorum.

i9 9900K.
32 GB RAM (16'sini Plot'a verdim)
8 cekirdegin 4'u Chia'da.
16TB RAID0 nas kullanıyorum, yakinda 64TB'a cikaracagim.

Arkadaşlar chia coin için sistem kurmak istiyorum şu anda elimde 2,5 TB hard disk 120 GB boşta duran SSD var. Bu iş için sistem kursam işlemci anakart ve RAM'i F/P olarak en iyi nelerden alabilirim? Bu HDD SSD'lerden ayrı olarak 8 TB daha HDD almayı düşünüyorum. Tavsiye verebilir misiniz acaba?

Hiç düşürebildiniz mi?

Merhaba, 120GB boyutunda SSD ile kazım yapılabilir mi? Yapılırsa ne kadar iyi sonuç verir yani değer mi? Yoksa unutayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…