Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Merhaba, 120GB boyutunda SSD ile kazım yapılabilir mi? Yapılırsa ne kadar iyi sonuç verir yani değer mi? Yoksa unutayım mı?
Yapılamıyor.
17 Mayıs’ta güze haberler gelir mi sizce?
Bilemiyorum. Şuan bir şeyler de dönüyor zaten. Neler döndüğünü çözemedim.
:/ Diyelim 500GB HDD ya da SSD var. Bunun ne kadar faydası olur? En azından ürünün masrafını çıkarabilir mi?
Artık bu işe minimum 4 TB ile girmek lazım. Yakında 6TB da olabilir.

Hpool var ama güvenilir değil.

Bir sorum olacak, 16TB HDD 1TB SSD ile girsem düşürebilir miyim? İnternette çok araştırdım ilk zamanlardaki gibi değil diyorlar. Önceden 2 xch rastgele hediye veriliyormuş. 300TB ile 2 haftadır boşa kazanlar var. Sanki balon patlamaya gidiyor gibi geliyor.

Senkronizasyon ile ilgili sorunlarım var. 3 gündür kazım yapıyordum ama pazar akşamı ne olduysa senkronizasyon bozuldu ve bir daha başlatamadım bir turlu. Statik IP aldım, port açtım ama gene aynı, olmuyor. Tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ çok büyüdü eskisi gibi değil. Havuza katılmazsan herhangi bir kazanç elde etmen inanılmaz zor.

5 TB taşınabilir harici HDD siparişini vermiş bulunmaktayım. Yavaştan almak istiyorum, havuza katılacağım sanırım günlük alıyorlarmış. Aynı şekilde yapmak istiyorum solo ile 5 TB kazanması çok çok zor zaten. Yardımcı olabilecek var mı mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…