Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Nisan başında 20 TB HDD'yi tamamen plotla dolduranlar bu coinden 20-30 bin dolar kazandı. Aylar öncesinde girenler çok güzel paralar kazandı. Şu anda girmenin hiçbir mantığı yok. Kazım çok zorlaştı ve ağ inanılmaz büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Bu gidişle çok kısa sürede 100 TB altı alanla girenler donanım masrafını bile karşılayamayacak.

Her şeye geç kalıyorum, mining i bile 2021 de öğrendim hocam. O kadar haşır neşirim bilgisayar ile mining lafını hiç duymamıştım bile, chia aylar öncesi diyorsunuz daha haberim olalı 20 gün oldu olmadı. Çok tuhaf ya.

Havuza nasıl katılabilirim? Bunun hakkında herhangi bir video mevcut mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoda havuza nasıl katılacağın ayrıntılı anlatılmış
Havuza nasıl katılabilirim? Bunun hakkında herhangi bir video mevcut mu?
ama ayın 17 sinde kendi havuzu açılabilirmiş

Hocam 1TB alan ile karı olur mu?

Şu anda olmaz bu işe mart ayında girsen olabilirdi ama samanlıkta iğne arıyoruz şu anda alan ne kadar geniş olursa bulma ihtimali artıyor chia yı ondan piyasada 16TB diskler buhar oldu uçtu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Havuz açıldığında ve borsada işleme girdiği zaman ani düşüş bekliyorum. Ayrıca havuz sistemi olduğu zaman xch o fiyatlarda olmasının imkanı yok. Zamanında yapamadık işte.

5 TB taşınabilir harici HDD siparişini vermiş bulunmaktayım. Yavaştan almak istiyorum, havuza katılacağım sanırım günlük alıyorlarmış. Aynı şekilde yapmak istiyorum solo ile 5 TB kazanması çok çok zor zaten. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…