Chia Coin Nedir ve Nasıl Kazım Yapılır?

Birçok kişide bu sorun var.
Burada bir yöntem açıklamış deneyin isterseniz.
Chia-Network/chia-blockchain

Oradaki yöntemleri beceremedim ben o kadar bilgisayarda iyi değilim eğer mümkünse siz yardımcı olabilir misiniz? Silmem gereken dosyaları bulamıyorum ki.
Diğerinde ise port değişikliği onu da nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.

Maalesef pek müsait değilim bu hafta.

Eğer plotlama işlemi vs yaparken sistemi kapar veya programı kaparsanız anladığım kadarıyla sistem sizin önceliğinizi geri çekiyor. Bir kaç defa iptal ettim ben işlemleri bir hafta önce tekrar başlattığım zamanlarda %20 - %30 hız kaybı yaşadım.

Plotlamalarda zorlaştı sanırım zaten emin değilim ama bende de baya yavaşladı ben hiç ara vermeme rağmen

Plotlamalarda zorlaştı sanırım zaten emin değilim ama bende de baya yavaşladı ben hiç ara vermeme rağmen
Bende ortalama 6-8 saat arası bir tane bitiyor plotlama yapıyor.Evde sistem açık çalışıyor devamlı. Dikkat etmedim gidince bakarım hızına az çok anlaşılır. Nvme m.2 ssd şart bence bu kazı işlemi için. Bende James Donkey SSD vardı. Sistem 24 saatte zor kazıyordu bir tane tarlayı. Şimdi günde ortalama 3-4 kazıyor. Bu arada ben enerji tasarrufu için g210 ekran kartı takıyorum bu işlem için. Fan vs. bişey yok üzerinde kartın. Enerji tasarrufunu maksimumda tutmakta fayda var. İşlemciniz iyi ise çok fazla işlemciyi de yormuyor. Ryzen 7 2700x 40 dereceyi geçmiyor bende.

Kaç TB HDD kullanıyorsunuz?

Kaç TB HDD kullanıyorsunuz?
4+4 TB var. Bir tanesi dolmak üzere . 1 month yazıyordu en son. Bu kazılan tarla sayısına bağlı oranla git gide düşüyor anladığım kadarıyla. Yeni bir sistem olduğu için bende yabancı forumlardan ve videolardan takip ediyorum. Şu link az buçuk yardımcı oluyor hesaplamalarda.

Şuan işlem hacmi 800 PİB'e yaklaşık. Hafta sonu bu rakam 400 PİB di. Yani işlem hacmi iki katına çıktı. İlgi yüksek.

Yukarıdaki değerin ne olduğunu anlamadım.
Alttaki değer aylık 0.54 XCH üreteceğimi söylüyor ama üsteki ne işe yarıyor?

5 TB HDD ile yapılması mantıklı mı?
Şuan yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…